zondag 28 september 2008

BELGIE-HOLLAND

HOLLAND-BELGIE
Onze Noorderburen, de Kaaskoppen, zijn inzake integratie (modewoord!) een stukje voor op ons, Vlamingen. Dat komt omdat wij de Bruxelaars en de Walonen al op onze rug hebben: de aangespoelden komen pas op de derde plaats. Alhoewel….
Als er in Kaaskoppenland al reactie komt tegen ‘de meeuwen op het stort’, dan is men in Holland , logisch, ook een stukje verder in het verzet. Alhoewel…
Als men in Holland teveel op de tafel springt, zoals excentrieken zo vaak doen, zoals Theo Van Gogh, Pim Fortuyn of Geert Wilders, dan passen de linkie-winkies en/of hun afgeleiden daar zeer effectieve maatregelen tegen. Alhoewel…
Als men bij ons uitkomt voor eigen land, waarheid en recht, wordt men van Staatswege tegen de muur gezet (repressie), of wordt men in vredestijd opgesloten in varkenshokken (schutkringen) om het spreken te beletten. Alhoewel….
Bijna 90% van de hoernalisten schrijven links (rood, groen, blauw & geel) en hun ‘producten’ verkopen als zoete broodjes. Alhoewel….
Als wij ter stembus gaan, en met overdonderende cijfers schreeuwen om ‘verandering’ duurt het 15 maanden vooraleer er een scherts-regering gevormd is, die een begin van verandering belooft. Alhoewel…..
Allemaal… alhoewel… we dank zij het Internet, aan elkaar de waarheid kunnen doorgeven. Als nietig raderje in het geheel help ik daarbij waar ik kan. Met bescheiden middelen. In de hoop dat er, al ware het er maar één, een verdwaalde ziel tot inzicht komt…
Bijgaand kadertje werd overgenomen bij http://boilingpoints.wordpress.com/ en ik mag aandringen om regelmatig daar eens te gaan neuzen? Doe dat en blijf waakzaal, zo dat wij ten gepasten tijde de ‘grote beleidspartij’, die louter aan de macht wil blijven ‘voor de mensen’ (niet voor zichzelf), op de vingers kunnen kijken. Ik bedoel wel degelijk de BP (1)

Lectori salutem!
Om de Islamisering van Holland ruim baan te geven, is het vandaag de dag heel normaal om een school af te breken. Om plaats te maken voor een joekel van een haatkazerne: “Bewoners van de Arnhemse wijk Klarendal lopen massaal te hoop tegen de komst van een grote moskee op de plek van hun geliefde St. Jansschool.” We praten hier over een gezichtsbepalend pand uit 1927. Deze school - waarin nog altijd les gegeven wordt - moet met de grond gelijk gemaakt worden, daar een aantal opdringerige baarden weer eens een haathut opeisen.
De bewoners van de Vogel-haarwijk Klarendal zijn woedend. In 2006 is de gemeente Arnhem al akkoord gegaan met de verkoop van het stuk grond waarop deze school (nog) staat.
Eerst werd men voorgehouden dat het hier om een kleinschalige wijkmosqué ging, maar in werkelijkheid moet hier een moskeet verrijzen voor een slordige 500 baardmensen.
In de praktijk betekent dit, dat elke vrijdag een colonne van schreeuwende, opeisende godsdienstkrankzinnigen door de smalle straten van Klarendal trekt. Want er moet gebeden worden. Toch vreemd. Ondergetekende moet elke vrijdag werken.
Er komt nog een tijd dat ongelovige Nederlanders vuil aangekeken worden als men op deze religieuze dag doodleuk naar het werk gaat. Hoe durft u! Is stuitend en onfatsoenlijk ten aanzien van ons aller koeltoerverrijkers.
Landgenoten, het gaat geweldig met de Islamisering van Holland. Een stelletje Neo-Trojanen komen hier binnen, beginnen terstond met opeisen en kopen de gemeente af met een flinke buidel oliedollars. Kortweg, omdat dat in Holland gewoon kán.
Een aantal organisaties wilde dit statige schoolgebouw in de toekomst gebruiken voor kinderopvang. Zo ver zal het uiteindelijk niet komen. De sloopkogel slingert immers al. Holland wordt letterlijk afgebroken om plaats te maken voor een Islamitische Staat. Met een eigen wetgeving, eigen scholen, eigen gebedshuizen, eigen zwem-uurtjes, eigen hypotheken, eigen zus en eigen zo.
En de onnozele, naïeve autochtoon? Die heeft het nakijken. De Vijfde Colonne marcheert namelijk al door onze straten.
(1) De BP, Belgische Partij (BoerenPis) is het restant van de vroeger CVP, alias de CD & V, alias de CD & B., alias de Partij van de komieken Leterme, Peeters en accolieten.

Geen opmerkingen: