vrijdag 26 september 2008

CRIMINELEN ZOEK-WEBSITE

CRIMINELEN ZOEK-WEBSITE
Daar mijn vrienden van het Vlaams Belang, op hun ‘private’website
www.criminaliteit.org
reeds het voortouw genomen hebben, om het grote publiek voor te lichten inzake opsporing van criminelen, omdat de Overheid liever hun privacy beschermt (of is het schuldig verzuim?) verhoop ik ons aller Bart Debie een dienst te bewijzen door te verwijzen naar het zoveelste initiatief bij onze Noorderburen.
Daar trekt de Politie minder tijd uit (!) voor interne afrekeningen en twisten, of erger, voor canapé-zaakjes op het niveau waar men leiding mag van verwachten, en effectieve bescherming van de burger.
Waarbij het nog altijd dweilen is, met de kraan open, omdat Justitie meer opkomt voor de belangen van de crimineel dan van de burger…..
Ik geef de informatie, samen met de bron er van.
Mijn bedenking: zal ‘Europa’ hier geen stokje voor steken? Is dergelijk initiatief niet tegen de mensenrechten? Verhoogt het de CO²-uitstoot niet door de stress bij familieleden? Is het niet schadelijk voor de opwarming van de aarde?

RNW WereldKrant (owner-wereldkrant-it@listserv.rnw.nl)
Verzonden: vrijdag 26 september 2008 6:23:47


Website om onvindbare criminelen te pakken

De politie in Amsterdam gaat criminelen opsporen die hun straf proberen te ontlopen. Het gaat om zo’n 1700 mensen die bij verstek zijn veroordeeld
en die onvindbaar zijn voor de autoriteiten. De Amsterdamse politie komt over een paar weken met een speciale website waarop de veroordeelden met foto en naam te zien zijn. De gezochte mensen moeten bij elkaar meer dan 650 jaar
celstraf uitzitten. Meer dan de helft van de gezochten is veroordeeld tot een straf van meer dan negentig dagen.

Geen opmerkingen: