maandag 29 september 2008

GEITENBOERLEUGENS OF KAMEELLEUGENS

GEITENBOERLUEGENS of KAMEELLEUGENS
CITAAT OP MAANDAG
Mij om het even. Maar hij blijft in de sfeer van bokken schieten. Of kemels. De vraag van Bruno Valkeniers indachtig, om de juiste boodschap zoveel mogelijk te helpen verspreiden, vindt U hieronder een mooi citaat. Het bewijst hoe gaarne de Blauwe Geschelpten hun gele coalitiepartner dolken in de rug steken…
We zijn al twee dagen ver sedert de geitenboer triomfantelijk kon aankondigen dat hij de strijd aan het winnen was. Hij was naarstig bezig zijn woord te houden.
In dezelfde zin is zijn grootspraak, nadat er 5 miljard belastingsgeld op de mesthoop was gegooid, die Graaf Maurice Lippens bij Fortis hand veroorzaakt. Graaf Lippens van Konk-Le Sel, vriend des Konings…..

“Terwijl men de mond vol heeft van ‘verantwoordelijkheid nemen’, hebben we wekenlang gezien hoe verantwoordelijkheden niet werden genomen. Gisteren zag ik een partijvoorzitster beloven dat de regering garant zou staan voor 100% van de spaartegoeden, spaarboekjes, depositoboekjes, termijnrekeningen. Alles. Het kleinste kind weet dat de regering daar niet toe in staat is.”

Journalist Luc Van der Kelen in Het Laatste Nieuws van 29 september 2008.

Geen opmerkingen: