dinsdag 23 september 2008

PRO KEULEN - VOOR EN TEGEN

PRO KEULEN – VOOR EN TEGEN
Als voorbeeld van eerlijke berichtgeving, onderstaande twee verslagen. Het eerste is van de hand van Börn Roose, zijnde de spreekbuis van de zwijgende meerderheid, die het spreken belet wordt door de profeten van de vrij e meningsuiting.
In het tweede verslag, van de hand van het Anti Fascistisch Front, wordt de loftrompet gestoken over de voorbedachte moord op deze vrije meningsuiting.
Tot daar: ieder vogeltje likt het smeer van de kandeleer wiens brood men eet.
Maar dat men de gewone Keulse man in de straat de nobele taak verleent om medeplichtig te zijn aan het beletten van de betoging, is ronduit praat zoals we die ooit gekend hebben in de mond van ene Dr Joseph Goebbels van het Propagandaministerium des Dritten Reiches. Sorry, lieve vrienden van het AFF, maar op die manier de eigen ruiten ingooien, is ronduit….ja, wat is het? Stommer dan stom.
Was het julie niet voldoende om te schrijven dat jullie geestesgenoten in massa , met duizenden, waren opgetrommeld om, komende uit gans Europa, de boel te vuur en te zwaard te zetten? Boel schoppen – zodat er kan geschreven worden dat er ter gelegenheid van die anti-moslim “Pro Köl’-betoging, zware incidenten zijn geweest? Met kweet-niet-hoeveel aanhoudingen….van eigen volk. Maar dat laatste laten ze, vergeetachtig als ze zijn, wel achterwege….
http://frietmetstoofvlees.blogspot.com/
Wij zijn het volk - Wir sind das volk
Gisteren was ik, zoals aangekondigd, in Keulen om daar de Pro Köln-meeting over de islamisering van Europa mee te maken.

Als u naar het nieuws gekeken heeft, weet u ook hoe dat afgelopen is: "anti-fascisten" van overal in Europa hebben ter plaatse de democratie verdedigd door ze voor een zoveelste keer met voeten te treden. Ze verdedigden de vrijheid van meningsuiting door ze met geweld af te schaffen. Ze verdedigden de vrijheid van vereniging en betoging door van Keulen een bezette stad te maken waarin nog slechts zij vrij waren zich te verenigen en te betogen. Ze zetten auto's in brand en zetten ze op de sporen, ze bliezen op een bepaalde plaats zelfs een spoorlijn op, ze overvielen politiemensen en beroofden ze van hun dienstwapens, ze bezetten met geweld een trein die vreedzame congresgangers zouden nemen om zonder gevaar voor eigen leven het centrum van de stad te bereiken. Het fascisme, tegenwoordig zichzelf "anti-fascisme" noemend, behaalde dus een klinkende overwinning.

Mooi. Daarmee werd nog maar eens aangetoond wat niet meer hoefde aangetoond te worden. En het verhinderde ons niet om toch de aandacht te richten op wat we te zeggen hadden, niet alleen over de islamisering van Europa, maar ook over het extreem-linkse tuig dat deze islamisering ondersteunt. De meeting werd uiteindelijk, voor de mensen die daar geraakten, gehouden in de luchthaven van Keulen. Hieronder een paar beelden daarvan:

http://aff.skynetblogs.be/


GEEN GEDONDER IN KEULEN...

Het Vlaams Belang en betogen; het is een moeilijk huwelijk de laatste weken. Dat was ooit anders. Werd de verboden anti-Islam manifestatie vorige week in Brussel al na enkele minuten resoluut gestopt door de arm der wet, dan kwam de deelname aan de 'internationale betoging' vorige zaterdag in Keulen - ook al tegen de Islam - niet eens uit de startblokken. Het stadsbestuur verbood immers de gehele onderneming op het laatste moment. Uit vrees voor 'zware ongeregeldheden' zoals dat in bestuurlijke taal heet. De Keulense burgemeester had wel een punt; de avond voor de manifestatie op zaterdag waren er immers al rellen geweest in het stadscentrum tussen extreem-rechts en tegenbetogers.

Tot overmaat van ramp, voor het VB en haar anti-Islam-kompanen althans, blokkeerden zaterdag ca. 10.000 buurtbewoners en ander 'links gespuis' de toegang tot het stadscentrum. Hierdoor was er sowieso geen doorkomen aan. Aldus viel de nationalistische weekenduitstap in het water ondanks het aangename nazomerweertje.

De organisatoren van 'Steden tegen Islamisering' hadden vooraf gehoopt op de aanwezigheid van 1.500 manifestanten die zich, onder auspiciën van de extreem-rechtse stadspartij 'Pro Köln', luidleels gingen kanten tegen de bouw van een nieuwe moskee in Keulen. De betoging was onderdeel van een 'anti-Islamdriedaagse'. Op vrijdagavond bracht de startende driedaagse vooral tegenbetogers uit binnen- en buitenland op de been in de omgeving van de Dom. Tussen vijf- en tienduizend manifestanten daagden op. Onder hen leden van de Vlaamse antifagroep 'Blokbuster'.

Het Vlaams Belang had met een forse delegatie aan de zaterdagmanifestatie willen deelnemen en dit onder kundige leiding van niet minder dan negen parlementsleden. En aangevoerd door de onvermijdelijke Philip Dewinter die geprogrammeerd was als 'gastspreker'. De succesvolle blokkade van de invalswegen maakte dat de VB-familie gezeten in de bussen van "'t Ros Beiaard" een koerswijziging van 180° mocht maken nog voor het stadscentrum in zicht kwam. Scheisse! Het gehele anti-Islamprogramma, tot en met de afsluitende persconferentie die in allerijl nog verplaatst werd naar het minder rumoerige Leverkussen (!), viel in het water.

Geen opmerkingen: