dinsdag 23 september 2008

VAN VERRAAD NAAR VERRAAD...

VAN VERRAAD NAAR VERRAAD….
Inderdaad. “Men’ is weer bezig! Van verraad naar verraad helpt men Vlaanderen achteruit naar de dag der Bevrijding.
En de Partij der Onkreukbaren staat er bij, en kijkt er naar. Nergens vlammende oproepen. Nergens bezieling ten gronde. Men kijkt er naar elkaar als gebiologeerde konijnen! De media hinkt op één been, deel in en deels uit de moerlemeie. Het circus draait en de clowns of de trapeze werkers volgen elkaar op.
En aan de overkant bij de franscouillons? Daar kraait de haan. Victoria!
In deze uren van grote nood zagen we in De 7de Dag (1) de verloren zonen van wat eens Vlaanderens trots moest worden, broederlijk naast elkaar, een ieder op belangrijke post in de kleurpartijen, het oneens zijn met elkaar. In ieder geval, onder dekking van een oude VU-rat (Willy Kuypers) werden er nog dodelijke schimpscheuten uitgedeeld in de richting van de Onkreukbaren, en enige ware lijnrechte verdedigers van het belang der Vlamingen: het Vlaams Belang. Hadden die verloren zonen geen eieren voor hun waar gekozen, maar elkaar de Godsvrede gegund, samen met gezegde Onkreukbaren, dan was Vlaanderen al jaren geleden vrij geweest.
Overal treedt jong talent met Vlaamse overtuiging aan en alle kleurpartijen zijn er van doortrokken. Het kamp kan keren. Een nieuw gebouw groeit stilaan van binnen uit.
Maar dan moeten de oude vermolmde balken verwijderd worden.
Inmiddels roept men om Verhofstadt, weigert men ‘de 16’ op te geven uit vrees dat Reynders (2) de plaats inneemt, om, met de dood in het hart, het verraad verder te zetten. De volksmisleiders hebben schrik van nieuwe verkiezingen, wegens het verstrakken van de separatistische geest die uit de fles is.
Is dat geen teken aan de wand?
Het Wereld Wijde Web moeten wij doen zinderen. Door stromen lezersbrieven. Door vlijmscherpe blogs. En, waar het kan, de mailboxen van ‘de politici’ te bedelven onder onze standpunten. Dank zij de moderne techniek moet dit op grote schaal kunnen lukken. En mooi meegenomen, het is gratis op de koop toe! Ik weet wat doen de rest van de week! De websites van de Vlaamse Partijen met daarin alle, van de kleinste tot de grootste, politieke kopstukken oplijsten, en dan: vooruit met de geit! Te beginnen met het Parlement, naar de Provincies en de Steden en Gemeenten! Een zandstorm moet klein bier zijn vergeleken met de vloed aan stemmen uit het volk!
(1) Dat die media-geile typetjes, voetvegen van hun zetbazen, de kleurpartijen,zich lieten vangen om als tweederangs marionetten en als reservisten in te gaan op de uitnodiging van de BRT, zegt veel over hun persoontje. De manipulatoren van de BRT hadden gemikt op vettere vissen…Maar wat een cynisme van deze BRT, om de Vlaamse armoede op die manier te belichten…Het werd nog niet voor-of nadien aangekondigd: Ecce Homo: zo’n dwergen spelen nu eerste viool in plaats van de vroegere Groten: Martens, Dehaene, Verhofstadt….
(2) Gezegde Didier Reynders, volbloed Waals Liberaal, is zoon van een Limburgse vader (Gingelom) die om den brode naar Wallonië is uitgeweken. Gehoord van Johan Sauwens, zondag op de 7de Dag….

Los uit de mouw volgende tekst die daartoe kan dienen. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over!


“Excellentie,
Jullie politici hebben jullie mandaat gekregen van het volk. Dat zegt U zelf. En dat is zo.
Wij denken, neen, wij zijn er van overtuigd, dat jullie, een per een, dat mandaat onvoldoende hebt ingevuld en nageleefd. In de meerderheid hebben jullie het zelf gebruikt tegen het volk. Jullie zijn door onbekwaamheid en of partijtucht bezig ons welvarend landje om zeep te helpen,
Daarom eisen wij onverwijld, en bij ons is dat binnen de kortste keren, vrije en controleerbare verkiezingen in Vlaanderen. Niet met stemcomputers, want die zullen jullie opnieuw truckeren, maar, zoals onze voorouders, met het potlood, en op papier. Wij betrouwen namelijk niet één van jullie soort!
Voor die verkiezingen gebruikt jullie ook best geen truken van de foor, zoals Janssens in Antwerpen, die de kiesstrijd heeft aangepakt lijk een reclamestunt. Best ware ook niet teveel jullie stal te beklemtonen. Want precies die naam zou wel eens de reden kunnen zijn dat wij jullie niet meer willen terugzien. Maak dus nieuwe zakken om nieuwe wijn in te doen.
Tot ziens, Excellentie!
(Get) Naam, voornaam, adres.

Ps. O ja, voor ik het vergeet. Als jullie de schutkring tegen 1 miljoen Vlamingen ruim voordien niet verklaren op te geven, beginnen jullie best niet eens met verkiezingen uit te schrijven. Wij hebben jullie gewaarschuwd. Kom nadien niet klagen!

Geen opmerkingen: