donderdag 16 oktober 2008

DE EINDSTRIJD IS INGEZET

DE EINDSTRIJD IS INGEZET

Onderstaand bericht in Elsevier klonk mij (en voor velen met mij?) als een hemelse muziek in de oren. Dat de Prélude van de Ondergang over de Landsgrenzen heen gegeven werd, bewijst de gegrondheid en de ernst er van. Binnenlandse acties zullen volgen.

Wie voor de Heren Nederlandse Advocaten (die waarschijnlijk met de zeden en gewoonten van de belse jungle niet bekend zijn) nog andere en misschien betere ideetjes heeft dan ondergetekende, hij schame zich niet. Suggesties en inzendingen via de mailbox van Elsevier. Met, als het even kan, kopij conform naar Deminor, Test Aankoop en andere. Vergeet tekens de inlandse Staatsvuiligheid niet in te lichten. Aldus bespaart U hen, (en indirect dus onszelf) veel kosten en moeite.

Eerst een woordje uitleg over de titel hierboven: het begin van het einde, vriendelijk vertaald als ‘De eindstrijd is ingezet’….
Als, in de nasleep van de kredietcrisis, eerst de Monarchie, daarna de kleursyndicaten kunnen genekt worden, dan staat de politiek voor voldongen feiten en is de Onafhankelijkheid een kwestie van enkele dagen. Ha ja! De voetbalbond is al zo goed als gesplitst en het grootkapitaal is er geweest: dat waren slechts die vier zaken die het onland in stand hielden: vorst – syndicaten – establishment en Rode Duivels…

Meesters Bos & Partners!
Vergeet in jullie gebeden AUB niet de hoofdverantwoordelijken-achter-de-schermen: de schelmenfamilie in Laeken. Oscar Frère & Etienne Davignon: daar zit de poen, bij die drie. Samen met Graaf Lippens bezitten ze onoverzichtelijke bankrekeningen , stapels titels en onmetelijke eigendommen (het Zwin bijvoorbeeld, naast de helft van Knokke-Het Zoute): bewarend beslag doen op leggen. Zeer dringend! Niet vergeten! Want het zijn allemaal zeer louche typen, die desnoods niet zullen aarzelen beroep te doen op huurmoordenaars. Zaak André Cools.
Vergeet daarnaast vooraal Dexia niet en de banden met de Quasi-Regering LTRM I: zendt Uw enquêteurs naar de resp. hoofdkwartieren gekleed in kogelvrije vesten, omringd door potige commando’s, en doe het liefst met behulp van pantservoertuigen, voor hun eigen veiligheid.

Psst. Heren Bos, U vindt bij Angeltjes een stuk vidéo, waarin Lippens investeerders aantrekt, toen hij in april al wijst dat het schip zou vergaan, en er zijn ook geruchten over misbruik van voorkennis door dezelfde Lippens, waardoor hij in 2007 reeds vele miljaren winst zou gemaakt hebben, op kosten van ’t Gemeen. Voortvertellen, jongens!

Psst. 2 Voorlopig geen vlaggen op de voertuigen aanbrengen. Mag slechts, zoals in de Vlaamse Leeuw staat, gebeuren ‘op des vijands lillend lijk’, anders gezegd, na de eindzege….





Het Nederlandse advocatenkantoor Bos & Partners dagvaardt namens een tiental beleggers drie voormalige topmannen van Fortis. De drie moeten volgens de aandeelhouders aansprakelijk worden gesteld voor de miljoenen euro’s aan schade die ze hebben geleden.
Het gaat om een dagvaarding voor de voormalige topmannen Maurice Lippens en Jean-Paul Votron en financieel bestuurder Gilbert Mittler.

'De bestuurders hebben letterlijk gezegd tegen de aandeelhouders dat het goed ging met Fortis, terwijl ze wisten dat dat niet zo was', lichtte advocaat Hendrik Jan Bos toe.

Meerdere belangenverenigingen en advocatenkantoren zijn bezig met juridische stappen tegen Fortis. 'Andere partijen willen Fortis aanpakken. Wij dagvaarden de mannen die niet goed op de winkel hebben gepast', aldus Bos.

Volgens de advocaat is het eerste keer dat een civiele procedure wordt gestart tegen voormalig bestuurders van een Nederlands beursgenoteerd bedrijf.
HRT

Geen opmerkingen: