donderdag 16 oktober 2008

EEN ZWALUW IS NOG NIET DE LENTE

EEN VOGEL IS NOG NIET DE LENTE

Neen, één vogel kan dat niet, zelfs niet een hele zwerm vogels. Maar wat in Nederland gebeurt bij monde van die éne linie-winkie van de Nederlandse PvdA, is misschien dat kleine straaltje dat uiteindelijk de dam doet begeven. Die PvdA, dat is toch een van de partijen voor de ongebreidelde import van nieuwe liefst bruine of zwarte nieuwe landgenoten? Ongelofelijk! Die bange blanke man zou nu ineens tot de jaren van verstand gekomen zijn? Of lijdt hij aan een vlaag van zinsverbijstering? Of, nog erger: is het ‘waar het hart van vol is, loopt de mond van over? Waarschijnlijk volgt binnen de 24 uur een rechtzetting, wordt die man uit de partij gegooid, of ontoerekeningsvatbaar verklaard. Wat denkt die wel! Zo hun kiezers met de billen bloot zetten! Heropvoedingskampen, dat is wat er nodig is om dergelijke uitkramers van onzin de mond te snoeren!

Wat een geruststelling voor ons! Over de Staatsgrenzen kan er tenminste al iets verkondigd worden,en ongestraft gepubliceerd. Alleen in Vrij Nederland, en in een Wereldkrant….Moest dat ‘bij ons’ zijn, dan was de dader binnen het uur opgesloten, en kreeg hij voor ‘schending van de mensenrechten’, ‘discriminatie op basis van etnische afkomst’ en wat-weet-ik-veel, vele jaren effectieve gevangenisstraf, zware boetes en ontzetting uit zijn burgerrechten.

Nochtans is de (eindelijk) naar voor gebrachte idee van vernedering en lijfstraffen niet alleen het gedroomde hulpmiddel om alle ‘kleine criminaliteit’ met wortel en tak uit te roeien, ze ligt, en dat is het voornaamste, volledig in de lijn van hun ‘koeltoer’. Dergelijke aanpak is ons van ouds niet vreemd, lang van voor dat de nieuwe wereldverbeteraars het voor het zeggen hadden. Hoe zou het spreekwoord ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’ anders zijn ontstaan?

Natuurlijk is dergelijk repressief optreden volledig in tegenstrijd met de linkse methodes van pappen en zalven, waanidee om onze beschaving tot in de ziel te bedreigen. Voor zover al die ‘kutmarokkaantjes’ geen afleidings manoevers zijn, om de aandacht af te leiden van de massale toevloed van ‘brave inwijkelingen, die inmiddels onze streken overspoelen. Moskee-bouw en ‘kleine criminaliteit’ houden de media en de mensen bezig, leiden hun aandacht af en ondertussen gebeurt gestaag het andere, onopgemerkt en in alle stilte: massale inwijking. Als de Westerse wereld tenslotte zal ontwaken, zullen de ‘hangjongeren’ vanzelf verdwenen zijn en, onderworpen, net als wij allemaal, aan de middeleeuwse tirannieke Islamitische wetgeving. Het land zal vol moskeeën staan en in de straten zullen alleen nog carnavalkledij, hoofddoeken tot op de grond, en Arabische lettertekens als spangetti-slierten in de publiciteit te zien zijn.
Ontwaakt, verworpenen der aarde!

‘Marokkaanse probleemjeugd vernederen’

Tweede Kamerlid Hans Spekman van de PvdA wil dat probleemjongeren van Marokkaans-Nederlandse afkomst harder worden aangepakt. In een interview met Vrij Nederland zegt Spekman: ‘Marokkanen die niet willen deugen moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen’. Spekman is woordvoerder armoedebeleid en asielzaken van de PvdA. Volgens de PvdA’en moet je Marokkaanse probleemjongeren dusdanig aanpakken dat ze hun status binnen de groep verliezen.
Celstraf is volgens Spekman statusverhogend en ‘als je ze alleen maar een waarschuwing geeft of een boete, lachen ze je uit’.

Geen opmerkingen: