zaterdag 4 oktober 2008

GOUDA (KAAS) en ALBERT HEYN (WINKEL)

GOUDA (KAAS) & ALBERT HEYN (WINKEL)
Even bij http://boilingpoints.wordpress.com/ op bezoek geweest (zie hieronder) en ik vraag mij af: moest het CGKR hier bij kunnen, die cadet van BOILINGPOINTS zou wat vangen! Gelukkig voor hem/haar staat daar de Staatsgrens tussen.
Persoonlijk snap ik het verschil niet tussen de bedoelde satire en de gevoerde oorlogstaal, omdat ik verblind ben door de wanhoop die door klinkt in het schamper woordgebruik. Kutmarokkanen zijn tuig, en autochtone jongeren zijn zombies. Ja Ja! In Holland was men voorop met de progressiviteit, en nu met de gevolgen.
Is het dan te verwonderen, dat fatsoenlijk rechts overal gestaag naar hogere en betere resultaten klimt? Bij de verkiezingen van verleden zondag in Oostenrijk haalde men daar, tot eenieders grootste verwondering, 30%. Hetzelfde bij ons, als men de jeugd bevraagt naar hun politieke voorkeur. Stelt zich alleen de vraag: hoe lang nog, en hoe ver leidt de verdwazing, want stilaan is, voor de zwijgende meerderheid, het punt van verzadiging bereikt.
Kon men eindelijk maar eens inzien (en er zich naar gedragen!), dat de islam geen godsdienst (alleen) is, maar een politiek bestel met slechts één doel voor ogen: onderwerping en inpalming van de Westerse Beschaving. Het gedrag van de ‘kutmarokkanen’ is de ontreddering in de hand werken in voorbereiding tot die onderwerping. En de bange blanke man staat er bij en kijkt er naar.

Eerste Deel
Landgenoten… Marokkanen zijn net een kwak smerige sperma. Ze komen met miljoenen, maar er werkt er maar één. De rest moet je afvoeren via het doucheputje. Kortom, Nederland bevindt zich in een terminale fase: “Een groep van ongeveer vijftien Marokkaanse jongeren heeft een Albert Heijn-supermarkt in Amsterdam geplunderd en kort daarna het personeel bedreigd, omdat er melding van was gemaakt bij de politie.” Het gaat geweldig in Nederland! Normaliter is BP aardig actueel, maar dit incidentje speelde zich anderhalve week geleden al af. De troetelpliesie wilde dit bericht namelijk niet naar buiten brengen…
Tijdens de rampedamp zijn onze Prinsjes van Nederland altijd wat prikkelbaar, hetgeen resulteert in afwijkend winkelgedrag. Ik vraag u hier begrip voor. Vijftien scootah-terroristen in de leeftijd van 14-17 jaar kwamen de winkel binnenstormen en pakten wat ze pakken konden en sprongen zelfs over de kassa’s heen. Winkelpersoneel werd bedreigd met de dood, maar een kniesoor die daar op let. De gestolen artikelen waren overigens 100% halal, dat dan weer wel.
Enkele personeelsleden konden nog net een foto maken toen de Prachtjongens op hun scootah’s wegreden. Drie dagen later kwamen de Berber-apen nog eventjes verhaal halen om te vragen hoe het precies zit met die foto en waarom de pliesie is ingelicht. “Na sluitingstijd wachten we jullie op!”, zei een makaak op vriendelijke toon. En jawel, de 15 apen waren keurig op tijd. Toen vond de pliesie het tijd om tot “aksie” over te gaan. Uiteraard in burger. Want anders: uitlokking, stigmatisering, geen begrip tonen enz. enz.
Wel VIJF hele pleurismakaken zijn opgepakt, waarvan drie nog vastzitten. Kortweg, twee mongolen waren voor zonsondergang weer veilig thuis.
Wilders heeft toch gelijk. Het Leger moet ingezet worden. Sterker nog; op strategische punten moeten scherpschutters gepositioneerd worden, opdat men deze schoften bij dit soort schermutselingen dwars door de kopf kan schieten. Lijkt mij geweldig om te zien.
Een drive-by-robbery in Holland. Wat een wereld.
De PVV - stemt u allen op deze partij - zal Kamervragen stellen aan Moeke Vogel-haar. Beschermvrouwe der Marokkanen. Waarschijnlijk zal zij dezelfde riedel uitkramen: “Het betreft hier een kleine groep en ook hier zitten jongeren tussen die het geweldig goed doen in onze maatschappij. De meesten zijn net terug van een studiereis door Marokko, dus moeten zij weer even wennen aan het koude klimaat in Holland. Het is echt geen pretje om door weer en wind op de scootah boodschappen te moeten doen. Ik heb al contact gehad met de buurtvaderts aldaar, om halal-regenkleding te verstrekken. Dit, om onze arme schapen te beschermen tegen regen en wind. Een beetje begrip is hier wel op zijn plaats.”, aldus een zalvende Vogel-haar.
De tien makaken die niet gearresteerd zijn, zijn inmiddels op weg naar het volgende filiaal van Allah-Heijn. Tijd voor een nieuwe inspectie. Eens kijken of de aangeboden artikelen niet over datum zijn enzo…
Geplaatst in Ergernizz. | 6 Commentaar »


Tweede Deel
Lectori Salutem!
Zojuist heeft Korpschef Jan Stikvoort van de politie Hollands-Midden Café de Bagatel feestelijk geopend. Dit, naar aanleiding van de ophef die is ontstaan na een incident met Berber-makaken te Gouda. Meneer is van menig dat “zowel linkse als rechtse politici de boel hebben opgeklopt.”
In feite is er namelijk niets aan de hand: “Ik ben klaar met politici die iets kleins heel groot maken en vervolgens zeggen dat de politie haar werk niet goed doet.” Iets kleins?? Boeschauffeurs moeten vrezen voor hun leven, krijgen een mes op de keel, worden beroofd, bespuugd en beschimpt. Journalisten worden bedreigd en verjaagd en de pliesie staat de boel vanaf zeer grote afstand gade te slaan.
Een dat noemt zich korpschef. Dit heerschap moet per direct overgoten worden met rechtsdraaiende yoghurt en de stad uit gejaagd worden. De Kamerleden hebben het nu gedaan. Die hebben een grote hype veroorzaakt over de tere rugjes van ons aller onbegrepen Berber-jugend. Men doet dit alleen maar om electoraal te scoren. Hoe durven ze! Je blijft met je poten van onze Prachtjongens af. In Gouda is niemand bang en voelt niemand zich bedreigd. Aldus deze autistische Jan Stikvoort.
Nee, dan de autochtone jongeren. Die spuiten, snuiven en zuipen. Dat zijn de échte probleemjongeren. Marokkaanse jongeren doen geen vlieg kwaad, gaan elke dag naar school of werk en zijn keurig opgevoed.
Zeer waarschijnlijk hebben die “vieze autochtone jongeren” hun drugs gekocht bij “de Marokkaan op de hoek” en zo is de cirkel weer rond, maar daar hoor je deze knuffelchef niet over.
Nog een tip van BP; Ga eens een behoorlijke baan zoeken, man. Eentje die wel bij je past.
De melkman helpen ofzo

Geen opmerkingen: