donderdag 16 oktober 2008

HEERLIJKE MAN DIE GEERT WILDERS

HEERLIJKE MAN DIE GEERT WILDERS

Even, tussendoor, als kersje-op-de-taart, vandaag weer gevonden bij

http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7122

Eindelijk weer eens een woord dat uitstijgt boven de middelmaat (Wilders. Zie kader). Het doet zich ook voor buiten onze grenzen….Is het verstandig? Is iets anders! In ieder geval zullen die petrol-boeren hiermee weten wat wij over hen denken. Klinkt het niet, zo botse het! Ze moeten weten en eindelijk eens voelen dat niet de ganse wereld voor hen te koop is! Misschien zelfs, dat dit Nederlands protest ooit eens kan bijdragen tot de lotsverbetering van hun arme onderdanen….

Harde taal en keikoppigheid zijn de enige houdingen die doordringen tot in de hersenpan van die hufters. Dat is één kant van het verhaal. Een andere kant is hoe dergelijke teksten onthaald worden bij ons, zowel in Nederland als in Vlaanderen. Waarschijnlijk, officieel, als niet ter zake dienend, maar voor de zwijgende meerderheid? Daar kunnen ze de aanzet zijn tot een mentaliteitswijziging, die doorgetrokken wordt tot in de stembus. Ik hoop het voor Wilders….

Al ware het maar doordat ze zijdelings verwijzen naar andere ‘herkomstlanden’, want van ‘tuig’ uit Saoud Arabia in onze ‘achterstandswijken’ zullen we niet veel last hebben. Daar leven meer de arme drommels uit de rest van Donker Afrika, die net niet van de regen in de drop zijn terecht gekomen, ‘als meeuwen op een stort’ zoals de Keizer van Leuven het ooit eens zo plastisch uitdrukte. Een ding hebben ze gemeen, de rijken met de armen: ze willen hun eigen leefwereld, die ze ‘godsdienst’ noemen, uitdragen. Ze verschuilen zich achter het onvertaalde woord-begrip ‘Islam’, dat in onze taal ‘onderwerping’ betekent.
Bedenking: hoe zien de loonlijsten van de Staatsvuiligheid er heden ten dage uit? Al veel (voldoende veel?) arabisten in dienst? Alle Islambijeenkomsten worden toch bijgewoond? Er worden toch steekkaarten, fiches en verslagen opgemaakt? Wijzig de budgetten om ons, Belangers, te volgen, af te luisteren en te bespioneren. Gebruik de vrijgekomen middelen daar waar ze nuttig kunnen zijn. Screen om te beginnen Uw eigen diensten, zodat U niet voor aap staat voor alle Veiligheidsdiensten ter wereld. Maar ja! Uw hoofd van Dienst is de gewezen Openbare Aanklager in het Proces tegen het Blok…We weten dus waar zijn en Uw prioriteiten liggen…

'Verdrag met Saoedi-Arabië door papierversnipperaar'


Partij voor de Vrijheid 13 oktober 2008

Vragen van PVV-fractievoorzitter Geert Wilders aan de ministers van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken naar aanleiding van het op 13 oktober 2008 ondertekende belastingverdrag tussen Nederland en Saoedi-Arabië.

1.) Bent u ermee bekend dat Saoedi-Arabië een op de koran en de sharia gebaseerde Wahhabitische theocratie is waar noch vrijheid van meningsuiting, noch vrijheid van religie, noch een onafhankelijk gekozen parlement, noch een onafhankelijke en onpartijdige rechterlijke macht bestaat?

2.) Bent u ermee bekend dat in Saoedi-Arabië mannen en vrouwen niet gelijkwaardig zijn, homoseksuele handelingen strafbaar zijn gesteld en dat op afvalligheid de doodstraf staat?

3.) Bent u ermee bekend dat Saoedi-Arabië jaarlijks tientallen executies uitvoert waarbij de doodstraf geschiedt door middel van onthoofding?

4.) Bent u ermee bekend dat Saoedi-Arabië aan zelfs kinderen de doodstraf oplegt?

5.) Het bovenstaande overziende, deelt u de mening dat het door de minister van Economische Zaken ondertekende belastingverdrag tussen Nederland en Saoedi-Arabië door de papierversnipperaar moet worden gehaald? Zo neen, waarom niet?

6.) Het bovenstaande overziende, deelt u de mening dat de Nederlandse betrekkingen met deze Wahhabitische dictatoriale schurken en Mohammed-aanbidders op een zo laag mogelijk pitje moet worden gezet? Zo neen, waarom niet?

7.) Het bovenstaande overziende, wilt u aan Saoedi-Arabië eindelijk dezelfde urgentie koppelen als aan bijvoorbeeld Iran? Wilt u zich hiervoor ook binnen de EU sterk maken? Zo neen, waarom niet? Zo ja, op welk wijze gaat u dit doen?

Geen opmerkingen: