donderdag 4 december 2008

CREMBO: SLOPEN EN AFVOEREN

CREMBO: SLOPEN EN AFVOEREN

Dat zou er tenminste al één zijn!

Akkoord met GeenStijl: als een Minister in Pelgenland nooit meer uit eigen inzicht kan/wil opstappen, dan moet dat maar met buitenlandse hulp.
Nu nog in de wereldpers geraken met dit verhaal.
Dan al de schandalen van de laatste tien jaar op een rijtje zetten, en via referendum bij de mensen vragen om ‘change’….Yes, we can!

Crembo in Amerika is de gedroomde aanleiding!

Ziehier: GeenStijl, zoveelste vervolg…

Onze Belgische minister van Defensie begint zenuwachtig te worden. Geschrokken van de commotie, begint Pieter de Crem plotseling terugtrekkende bewegingen te maken. And we ain’t started yet! Blijkbaar heeft hij iets te verbergen, want om te voorkomen dat we nog verder gaan wroeten in zijn verleden, liet Crembo vandaag via RTBF radio optekenen dat hij helemaal geen problemen heeft met bloggen of bloggers op zich, maar "dat het van tijd tot tijd slecht gebruikt wordt". Komt een beetje op hetzelfde neer als dat je zegt niks te hebben tegen de islam, alleen de uitwassen ervan. Nee Pieter, zo makkelijk kom je niet van ons af. Wij willen excuses horen en eerherstel voor het Nederlandse meisje dat door jouw toedoen haar baan als serveerster verloor. Tot die tijd blijven we je in de gaten houden klootzak. Of je nou minister bent of niet. GeenStijl heeft lak aan reputaties. En dreigen met advocaten heeft al helemaal geen zin, want die lusten wij rauw. Vraag maar aan de veertig juristen die voor jou in het stof beten. Nee mannetje, we gaan slopen. Simpelweg omdat het kan!
Fleischbaum | 03-12-08 | 21:14

Geen opmerkingen: