vrijdag 26 december 2008

EEN BLAUWE NIEUWJAARSBRIEF

EEN BLAUWE NIEUWJAARSBRIEF
Er was eens, lang gleden, in het Heilig Land, een zaaier, die uitging om te zaaien. Een deel van het zaaigraan kwam terecht op de rotsen (1), waar het verdorde. Een ander deel kwam terecht op de grond, tussen, de bramen en ander onkruid (2), waar het opschoot, maar door gebrek aan zuurstof, weer afstierf. Het derde deel kwam terecht op de vruchtbare akker (3) waar het uitgroeide tot een zee van rijpe aren die de mensen tot voedsel diende…
(1) Later werd deze soort ‘de Mei’68’ genoemd.
(2) Later ontstond hieruit het weke mosselgeslacht der Tjeven.
(3) Uit deze soort ontstonden de Onkreukbaren, door niets of niemand af te leiden van het Goede Doel, de herauten van het Vlaams Belang.
Deze parabel, gelicht uit het H. Evangelie (een beetje toepasselijk in deze dagen), als glijmiddel, om zonder veel omhaal te kunnen putten uit de blog van vandaag van Angeltjes. Waarom overnemen?
Om de boodschap van het ene Goede Doel met alle middelen (hebt g’hem?) te helpen verspreiden. Ikzelf zou het niet zo pittig onder woorden hebben kunnen brengen, dan deze mij onbekende grote dame Gerda, die ik bij deze een knuffel verkoop die ze tot lang na Nieuwjaar zal voelen….Blauw is open, en de kleur van de hoop. Mij zijn alle kleuren van de regenboog even lief, op voorwaarde dat ze maar bijdragen aan een volgende Zwarte Zondag…
Kijk, weer een bewijs dat de media verkocht zijn…Alle kleuren van de regenboog samen, vormen geen zwart, maar wit…..Of bedoelen ze met Zwarte Zondag, dat deze zwart is voor hen zelf? De vraag stellen, is….

Tweede vraag (zie tekst hieronde) Is het niet onze plicht om die www.politics.be te bedelven onder protestmails omdat ze het Vlaams Belang doodzwijgen? Doen, Jongens en meisjes! Ze moeten voelen dat ze er zijn voor ons, en niet wij voor hen!


De Nieuwjaarsbrief van Mevrouw Gerda

Zelfstandigen worden in hun ondernemingslust beknot door onzinnige maatregelen, we mogen niet meer schrijven wat we willen (het Centrum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding ligt op de loer), we mogen niet meer lachen of de spot drijven met wat we willen (denk maar aan bepaalde cartoons of liedjes), we mogen niet meer denken wat we willen of stemmen voor wie we willen (meer dan 800.000 kiezers worden straal genegeerd en/of gesanctioneerd omdat ze het lef hebben een eigen opinie te hebben en worden hiervoor zelfs uit de vakbonden gegooid), we mogen eigenlijk geen Vlaming meer zijn (kijk maar naar de zogenaamde culturele en artistieke intelligentsia die zich vooral Belg noemen en zich schamen Vlaming te zijn alsof dit het meest bezoedelde woord is dat bestaat).
We moeten denken, schrijven, lezen, werken, stemmen, ademen zoals de zichzelf uitgeroepen politiek correcte club van dit land het voorschrijft. Als je iets maar lang en luid genoeg roept, en daarvoor ook een aantal welwillende media ter beschikking hebt, dan wordt deze misleidende onzin helaas voor waarheid aangenomen.
Aan deze klucht, aan deze vorm van dictatuur, aan deze verstikkende regelgeving, aan al de vormen van censuur, aan heel dit ondemocratisch schouwspel moet dringend een halt worden toegeroepen.
Op wie wachten we om krachtdadig te reageren :
- Op de CD&V die op apegapen ligt en al haar verkiezingsbeloften heeft ingeslikt en een Leterme die verheven is tot de schertsfiguur van het jaar ?
- Op de Open VLD die nog aan het bekomen is van het schandaal Patrick Dewael, of het andere schandaal, Karel De Gucht steekt, de kop al op ?
- Op de SP-a die zichzelf compleet onbeduidend heeft gemaakt en die zich al jaren heeft afgekeerd van de gewone man en vrouw ?
- Op LDD dat een samenraapsel is van overlopers die eieren voor hun geld kiezen en enkel op een postje azen ?
- Op de N-VA die zichzelf de voorbije maanden volledig heeft weggespeeld ?

Of op het Vlaams Belang dat in de media monddood wordt gemaakt, zelfs op de website van politics.be waar de dagelijkse persmededelingen van alle politieke partijen verschijnen, worden deze van het Vlaams Belang sinds een maand niet meer opgenomen.
Is het normaal dat de grootste oppositiepartij niet wordt gehoord door verkenner Wilfried Martens ? Waar haalt men het lef en de arrogantie om het Vlaams Belang als niet democratisch te bestempelen? Hebben de politiek-correcte dames en heren al eens de moeite genomen om het programma van het Vlaams Belang te lezen en laten weten wat er dan zo ondemocratisch instaat ?
Of is het uit pure behoudsgezindheid en uit schrik dat er zo wild in het rond wordt gezwaaid en men vooral de bevolking een rad voor de ogen wil draaien en daarom de dictatoriale weg bewandelt.
Het Vlaams Belang wil een onafhankelijk Vlaanderen met respect voor de normen en waarden van de Vlaamse cultuur, gelijkheid van man en vrouw, vrijheid van meningsuiting en de scheiding tussen Kerk en Staat, de basisbeginselen van onze Westerse democratie. Dit kan je moeilijk ondemocratisch noemen. Verder wil het Vlaams Belang een echte immigratiestop, een verplichte inburgering voor vreemdelingen, de misbruiken van gezinsherenigingen tegengaan. Dit kan je moeilijk racistisch noemen.
Laat uw stem horen, schreeuw het uit, laat ons de krachten bundelen en niet meer van op de zijlijn toekijken. Laten we terug fier zijn dat we Vlaming zijn.
Er staat ons wederom een boeiend jaar te wachten.

Geen opmerkingen: