zaterdag 27 december 2008

EEN PRINSESJE LIGT OP STERVEN

EEN PRINSESJE LIGT OP STERVEN…
Wie een hart heeft, leest beter niet verder….
Want in dit on-land heeft Koning Onrecht weer een gewillig slachtoffertje gevonden. In de vorm van een o,schuldig kind, dat aan onze kant van de taalgrens het levenslicht heeft gezien, en dat daarom sterven moet.


Wij, die deze blogs schrijven en lezen, het merendeel slechts mestkevers, kunnen misschien (neen!we kunnen het zeker!) in deze dagen van overvloed, ons steentje bijdragen om dat prinsesje te redden? Zijn wij immers niet, zoals we zelfs zingen, het Prinsenvolk der Oude Nederlanden?
Lees mee, of liever, ga op bezoek bij http://blog.seniorennet.be/aanklacht/ dat kost U niets. Tenminste, het kost niets, als U niet tot het einde leest…..en al helemaal niets als U de webstek ‘Red Sandra’ niet zou zien….
Dankoewel, Duplo, voor het steken van de Noodhoorn!
Een kind ligt op sterven.
In dit onland worden er miljoenen, wat zeg ik, miljarden euro's door ramen en deuren gesmeten en in bodemloze putten van "liefdadigheid" gestort. Zelfs aan privé-milities geschonken (de vakbonden die zelfs boven de wet staan) om het regime mee in stand te houden.

Onlangs deed Luc van Balberghe op VVZ een noodoproep opdat iemand die eventueel zou kunnen genezen of toch enige tijd langer bij zijn gezin, familie en vriendenkring verblijven.

In deze kerstperiode worden wij opnieuw geconfronteerd met absurde realiteit in dit onland. Voor wapens in Afrika - de zogenaamde liefdadigheid - is er geld zat. Voor parasieten uit de hele wereld - als het kon Het Heelal - worden kosten noch moeite gespaard om te bewijzen hoe "goed" het OCMW van de wereld hier wel is.

Een Vlaams kind ligt op sterven al zou het kunnen genezen. In het gezever van koning Bert Bibber noch in het belerend vingertje van oppergarnaal Danneels heb ik iets gemerkt om solidair te zijn met het eigen volk.

Hoe pijnlijk en erg het ook is: ook Sandra staat symbool voor deze houding van het regime.

Sandra, op 1 november 7 geworden, lijdt aan een zeer zeldzame stofwisselingsziekte en is gedoemd om te sterven. Of niet? Pas zeer recent is er een medicijn ontwikkeld en het meisje zou kunnen genezen. Alleen, het medicament is duurder dan goud en diamant samen. Het RIZIV komt echter ook in dit geval niet tussen: "U bent niet rijk genoeg? Spijtig, niets aan te doen. U bent geen lid van de koninklijke familie? Want daar is wel geld genoeg voor. Gelukkig is een begrafenis goedkoper" is bij wijze van spreken de reactie van de overheid.

Hier leest u alles over Sandra.

Zou dit ook al een "communautair" kantje hebben? Ik citeer eventjes van op de webstek "RedSandra":

Verder vernemen Sandra’s ouders dat in Denemarken een patiënt het medicijn reeds toegediend krijgt en dat het door de Deense overheid volledig terugbetaald wordt! Pittig detail : Een Waals patiëntje dat wat jonger is wordt wel toegelaten en krijgt het medicijn gratis!!!!

Zou 5 of 10 euro teveel zijn? 1 euro is ook al goed.
610 - 5201090 - 41

Geen opmerkingen: