woensdag 17 december 2008

HAROP! TEN STRIJDE! TE WAPEN!

HAROP! TEN STRIJD! TE WAPEN!
Alles wat ons niet kapot krijgt, maakt ons sterker.
Onze strijdmakkers van Angeltjes hebben vandaag blijkbaar de vuurproef glansrijk doorstaan, en ik voeg mijn diepste gemeende gelukwensen toe aan het koor van getrouwen, dat veel groter en machtiger is dan ‘zij’ denken! Eendracht maakt Macht. Waar hebben wij dat nog gehoord? Maar afgesproken, we zullen onze ‘mentor’, de goede Pascal Vyncke van SeniorenNet geen grijs haar doen krijgen. Maar ieder vogeltje zingt toch zoals het gebekt is?
Hier Digitalia, eens te meer door God-de-Vader-himself en de Weerman eens te meer drie dagen lang van het scherm weggehouden. Straalverbinding gestoord. Misschien op voorspraak van Sepp Weiss van de Gedapo, wie weet. Kom dus gelukkig nog op tijd om de gelederen te vervoegen.
Dat een nieuwe repressie voorbereid wordt, wisten we al lang. De voorgaande is bloedig geweest, onverbiddelijk en hard maar is alleen kunnen gebeuren, omdat het regime 1° het aantal slachtoffers ‘kon overzien’, en 2° omdat onder hen effectief landverraders (hoe weinig ook en met reden ook uit gespuwd) voorkwamen, en 3° omdat er jaren na het uitbreken van de vrede, valselijk en moedwillig de fictie van de oorlogstoestand werd in leven gehouden.
Wat hebben we dus geleerd? Het land is niet in oorlog, er gelden dus geen oorlogswetten. Nergens zijn verraders/verklikkers van eigen volk bekend. We moeten het dus hebben van ons aantal. Als we met genoeg zijn, zullen ze ons niets durven/kunnen doen. Hun gerechtshoven, rechtbanken en gevangenissen zijn nu al overbelast door import-draaideur criminelen. Trouwens, hun ‘Lange Arm van de Wet’ staat meestal aan onze kant. En ook er bestaan nu heel wat betere communicatie-mogelijkheden dan in de jaren 40/50. We zullen onze eer en hun schande voor de ganse wereld kunnen in de verf zetten. Desnoods met bloed en tranen. Wat ze, voor korte tijd wel kunnen, is ons treffen in onze portemonnaie. Maar dat duurt slechts zo lang, tot de Macht van kamp is gewisseld. Denk aan des dichters Galgenlied, waar de bossen stom bauwden in koor….En toen de koord in d’hoogte ging, in iedere lus een rechter hing….
Blijven wij dus hameren op het democratisch recht van ieder volk om zichzelf te besturen. De Vlamingen hebben voor dit principe al naambekendheid sedert de vroege Middeleeuwen. Wij hebben het recht, neen, wij hebben de plicht om elke tirannie te bestrijden, om de erfenis van onze voorvaderen te beschermen en door te geven. Want wij zijn er geen eigenaren van. Slechts vruchtgebruikers! En wij zullen dus rekenschap moeten geven!
Laat ons praktisch wezen. Hebben jullie al een Advocaat gekozen? Best ware het een ‘syndicaat’ te vormen, stijl Deminor. Want ‘syndicaten’ zijn Heilige Koeien in dit land.
Zijn we bereid om in eigen naam, en zonder alias, de strijd te voeren? Laten we de vrienden van de Staatsvuiligheid liefst niet op kosten jagen om veel tijd te doen verliezen met opzoekingen. Ze hebben betere dingen te doen. Wij leggen nooit bommen, noch molesteren oude vrouwtjes. Laten ze tenminste hun eigen maandloon waard zijn!
Posten we uitsluitend op SeniorenNet? Dat zou spijtig zijn, want dezelfde tekst op nog 10 andere sites zetten, is kinderspel. Op ‘klembord’ spiesen, en vooruit! Zelfs ‘the sky’ is ‘no longer’ the limit! De virtuele wereld is quasi oneindig, zo helpe mij God….De waarheid! De hele waarheid. En niets anders dan de Waarheid!
Helpen we elkaar met ‘beschermde sites’ om stoom af te laten en waar we ‘veilg’ zitten voor de belse Staatsvuiligheid en waar deze meteen behandeld wordt naar verdienste, ttz met minachting, omdat ze zich gemakshalve voornamelijk tegen de eigen onschadelijke medeburgers afzet, in plaats van tegen het wereldwijde islam-terrorisme? Hebben wij, liefst in het Engels, hun recente wapenfeiten met een zekere, neen geen Alibaba, maar toch van diens 40 Rovers, Marokkaans Staatsburger, zesvoudige moordenaar in ons land, maar in dienst bij die Dienst? Ook die vrouwelijke terroriste, Malinka…, eveneens geronseld door hen? Die zaaide geen haat. Neen, ze zaaide gewoon direct bommen! Anders was ze werkloos!
Ha! Het CGKR zou verlangen dat een merel verzaakt aan zijn eigen zuiver lied, om ‘koekoek’ te roepen! Wij hebben het niet nodig ‘Straat zonder Haat’ uit te hangen. Wij leven zonder haat. Maar als gastheer stellen wij, in ons huis, de wetten. Niet de gasten.
Ach Meisjes en Jongens! Als Christene mensen beminnen wij onze vijanden. Zo goed de binnen- als de buitenlandse. Maar de ander wang aanbieden? Aan ideologieën die het ‘oog voor oog, en tand voor tand’ huldigen? Gôe zot, zeker! Nie neuten!

Geen opmerkingen: