maandag 1 december 2008

IEDER VOGELTJE ZINGT ZOALS...

IEDER VOGELTJE ZINGT ZOALS..
Deze posting, gewoon uit wettige zelfverdediging.
Verre van ons te verbergen in de loopgraven, moeten wij, bloggers, met open vizier, in het verweer komen. Als het bels Ministerke van Oorlog ons beschuldigt van moddergooien, kan hij op geen betere manier de werkelijkheid hebben weergegeven: zijn gedrag in dat B.Café i, New York zit inderdaad moddervast in dezelfde sfeer. Pretentie, decadentie en smeerlapperij! Want inderdaad, ik verwacht, als toemaatje op deze onwelriekende zuippartij, nog wel een paar naschokken. Al ware het maar voortgebracht door toevallige versprekingen van de gefrustreerde dames, wier Heren in NY de bloemetjes aan het buitenzetten geweest zijn – in al-dan-niet ‘lichtgekleed’ gezelschap. Defensieministers zijn ook maar mensen!
In de eerste plaats hartelijke dank voor de hint bij AANKLACHT
http://blog.seniorennet.be/aanklacht/
die mij op het fantastische spoor zette om de story ‘Crembo in New York’ in een notendop samengevat te zien. En welke notendop! Spijtig dat Geen Stijl (de betrokken notedop) geen Vlaams bijhuis heeft! Van mij mochten deze jongens en meisjes al lang voorgedragen geweest zijn voor de Nobelprijs voor de Eerlijke Pers!
De stapsteen (link) naar
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/11/bloggers_zijn_gevaarlijk.html
is dan ook verplichte litteratuur voor eenieder die de belse politiek in het algemeen, en deze van de tjeven in het bijzonder, genegen is. Zodanig genegen, dat hij/zij er alles voor over heeft, om, bij de volgende verkiezingen, er toe bij te dragen dat deze lapzwanzers die ons weer eens te schande gemaakt hebben voor de ganse wereld, eindelijk de plaats toebedeeld krijgen die ze verdienen. In de vergeetput. Figuurlijk en letterlijk!
Laat het Defensie gezegd zijn: zelfs al schieten ze met scherp, de blogwereld krijgen ze niet klein. Integendeel: deze kleine ‘barmeid’ is er met haar blog in geslaagd om de grote Meneer De Crem tot zijn ware proportie te herleiden: een klein, vuil; natrappend dekhengstje! Ik hoop van harte dat dit voor hem het begin van het einde zou mogen betekenen! Wat er ook van zij, zijn imago is beschadigd voor eeuwig en een dag.. En dat is maar goed ook!
Als U bij ‘Geen Stijl’ dan de foto ziet van de zatterik die over de toonbank als een verlopen sujet hangt te zuipen, dan begrijpt U de reactie ‘the day after’ van de barjuffrouw: dat zij nu een maand op water en droog brood moet leven (na haar ontslag!) maar geen schaamte moet voelen als zij voortaan in de spiegel kijkt. De vidéo van Crembo-in-het-verweer in het Parlement is daarbij van een schrijnende armoede. Voor hem is geen spiegel nodig. Zijn eigen herinnering volstaat.
Van dat alles al iets gezien in ‘de media’? Als dat geen reden is, waardoor bewezen is dat bloggers broodnodig zijn!
Moest IK Gerolf Annemans geweest zijn daar in het Parlement, ik zou geëist hebben, dat het zielig ventje terstond op beide knietjes in zijn kloefen en met de armen boven het hoofd in de hoek van het spreekgestoelte zou gezet zijn. Met liefst twee ezelsoren op zijn hoofd. Om daar van close-up foto’s te kunnen nemen, dienstig voor verspreiding in de wereldpers, onder het artikel :
’How the Flemish honour their sinners, after paying back all expences for lost taxmoney in NY’

Geen opmerkingen: