maandag 29 december 2008

LOF DOOR MESTKEVER VOOR DE TEEVEE

LOF DOOR MESTKEVER VOOR DE TEEVEE
Het is mij nog niet dikwijls gebeurd dat de TEEVEE lof toegezwaaid krijgt uit deze hoek. Niet in woorden, en zekerlijk niet in geschriften. Voor alles moet er echter een 1ste keer zijn….
Als nu het risico maar niet ontstaat dat de bijdragen uit deze hoek voor het Stervende Prinsesje Sandra geweigerd en terugbetaald worden, zoals het ooit gebeurde met de giften van het Vlaams Belang bij de tjunami-ramp in het Verre Oosten.
Wie leeft, zal zien….Mij lieftallige Eega die onze persoonlijke staathuishoudkunde beheert, had mijn stukje op SeniorenNet van een paar dagen geleden niet afgewacht om een bijdrage te storten. Zij had het verhaal van op de TeeVee, en ze wist er zelfs meer over dan ik.
En wat ziet mijn lodderig oog, die af en toe eens over het muurtje loert bij de kleur-vakbonden, in een E-post die de drie broederlijk samen uitsturen als Nieuwsbrief? Juist! Daar wordt hetzelfde liedje gezongen als op den TeeVee….
Wie kan Sandra redden ?
De overheid wil, maar kan niet helpen... Alleen de "gewone" mensen kunnen haar nu nog redden... Wij roepen jullie op om Sandra massaal en zo goed mogelijk te steunen! Vlamingen uit Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brabant help ons toch a.u.b. ! Arbeiders, zelfstandigen, huisvrouwen, beambten, bedienden.... Sandra heeft ieder van jullie nodig om te overleven. Als je nu denkt van :"pff...de anderen zullen wel steunen...", is ze ten dode opgeschreven!
Wat zij, noch den TeeVee erbij vertellen, is dat er een 2de gelijkaardig geval bestaat bezuiden de taalgrens….waarover Aanklacht bericht; en dat wel door het Riziv terugbetaald wordt. Ik denk dat zoiets van de daken moet geschreeuw worden. Het kot moet te klein zijn! In dit land is werkelijk alles communautair. Zelfs de Dood!
Heeft U er op gelet? Deze berichtgeving is dus typisch manipulatie van de Vlaamse mens: dat 2de geval (even triestig, dat wel) wordt verzwegen omdat dààr de financiën het probleem niet zijn…Simpel, is het niet? Typisch linkse Tjevenparlé! Wat niet weet, niet deert….Want dat uitbrengen, is eens te meer koren op de molen van de Onkreukbaren…..

En nog iets. Er wordt opgeroepen tot steun…maar waar, en hoe wordt er niet bij verteld. Een kniesoor die daar op let….
Daarom doe ik het nogmaals. Ga zien, (n volg het verloop) op de website die de Ouders van het Prinsesje hebben geopend: http://www.redsandra.be/My%20Pages/1.%20Frontpage.htm
Haar levensverwachtingen waren eergisteren nog 154 dagen. Vandaag zijn dat er maar 152 meer… De tijd dringt.

Psst. Akkoord. De kleurvakbonden hebben dank zij het kleine Prinsesje, nu tenminste al 1 reden van bestaan! Hopelijk beleven we het nog dat zij open staan voor àlle Vlamingen (en dus kleurloos maar rechtspersoon worden) want Valbonden zijn het zout op de patatjes van het kapitaal….Dat wisten de Vlaamse stedelingen, samen met de stedelingen van Firenze, al, met geschreven bronnen, sedert het Jaar 1.115….Vandaar ook hun welstand….

Geen opmerkingen: