dinsdag 23 december 2008

PROGRESSIEVE EUROPESE DEUGDEN

PROGRESIEVE EUROPESE DEUGDEN
Het’doet deugd’ eens een algemeen overzicht te krijgen van de afgelegde weg inzake de vooruitgang van de achteruitgang. Zie artikel in kader.
Hoe ver staan we dus in de Beschaving van de Dood? O, ieder geval hebben we al Roze Kerststallen (Amsterdam): ze zijn goed bezig!
Naast de afwijking ‘homo-sexualiteit’ hebben we al heel wat resultaat bereikt in de menselijke zoektocht naar zelf-destructie, voor het gemak deze keer aangemarkt als ’algemene of totale abortus’, en dus het vernietigen van ongewenst menselijk leven. Vraag: wat is ongewenst menselijk leven?
(Tiens, dat verwijderen van ongewenst menselijk leven, was dat geen streefdoel uit de duistere jaren ’30-40?)
Onze vooruitstrevende geesten in de po-co maatschappij genieten reeds de hulp van het AIDS-virus. Ja toch! Er wordt wel een andere uitleg aan gegeven, maar de feiten blijven! Aids doodt. Het doodt ongewenst leven dat zichzelf ongewenst (door ziekte) heeft gemaakt. Want hun advies is niet ‘matigheid’ en ‘trouw tussen 1 man en 1 vrouw’ maar ongeremde lustbeleving (die zelf in de dierenwereld niet bestaat), als er maar ‘voorbehoudmiddelen’ gebruikt worden. En ondertussen schimpt men op de R.K.- Godsienst en het 6de Goddelijk Gebod: Doe nooit wat onkuisheid is’ – door een tyîsche Goebbeliaanse redenering….Een balk verzwijgen, maar wijzen op de splinter in het oog van een ander….
Daar is ook nog de onbetwiste hulp voor die algemene zelfvernietigingsdrift die komt langs de kant van de roesmiddelen…Want die leiden rechtsreeks naar aftakeling en naar menselijk leven van minderwaardig, dus te vernietigen menselijk leven. Zelfde Goebeliianse redenering. Drugs zijn onschuldig! Zie maar, ze worden wettelijk toegelaten! Tabak integendeel….
Komt me dus ook de publiciteit voor de homo-wereld goed van pas…Dàt is pas, na de genotsperiode, het ultieme voorbeeld van zelf-destructie….Want de voortplantingsgraad is nihil. Daar moet men, om kinderen te hebben, beroep doen op…import en kinder-maker koppels zullen we maar zeggen. Voorlopig nog altijd ergens op vulgair-natuurlijke manier, door lukraak het koppelen van mannelijke en vrouwelijke exemplaren….
Straks zal in het eindelijk kunnen in een soort Lebensborn-klinkieken. Keuze van borelingen in alle maten en kleuren…Klinisch zuiver en met gegarandeerd resultaat. Lopende banden onder kunstlicht, met groeiend leven, in alle stadia. Bestemd voor rechtstreekse détail bestellingen, of desnoods voor het magazijn der afgewerkte en niet verkochte producten….Houdbaarheidsdatum in functie van de bewaringskosten….We hebben allemaal al eens een productie-ketting gezien in een autofabriek, waar, computer gestuurd, de modellen en de kleuren doorheen, van de band rollen…Nu de recessie in de auto-branche toeslaat, kan men misschien tijdig beginnen nadenken over de omschakeling? In plaats van Fordjes, of Cietroentjes, of Volkswagentjes, al naar gelang het productieland, vervaardigt men Withuidekens, Japanneeskens, Chineeskens, Amerikaantjes, enz…
Dat men voor die Lebensborn-klinieken misschien in de archieven van het Dritte Reich zal moeten duiken.. Ja? Wij zijn somtijds grof, en wij menen dat. Zeg nu zelf. Daar had men toch het felste SS-mannenzaad in de mooiste blauwogige blonde maagdenschoten, met als resultaat een stroom van vele duizenden felle soldaten voor de Führer? Per slot van rekening is de Apollo die naar de maan vliegt, ook ontstaan op de tekentafels van de Nazi’s!? Waarom zou men dan niet voortbouwen op die Lebensbornen, zo als men voort gebouwd heeft op de Vergeltiugswaffen 1 en 2, beter gekend onder de afkorting V1 en V2…..



Verenigde Naties zijn het oneens over
gelijke rechten voor homoseksuelen

De Verenigde Naties zijn het niet eens geworden over een oproep om een einde te maken aan discriminatie van homoseksuelen. Het voorstel van EU-voorzitter Frankrijk en Nederland kreeg de steun van 66 van de 192 VN-lidstaten.

Syrië kwam met een tegenverklaring, waarin wordt gesteld dat acceptatie van homoseksualiteit onder meer zou kunnen leiden tot acceptatie van pedofilie.
Deze verklaring kreeg de steun van 60 voornamelijk Arabische landen.

Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken noemde het desondanks een
doorbraak dat zoveel landen binnen de Verenigde Naties zich hebben
uitgesproken voor gelijke rechten voor homo’s.

De Organisatie van Islamitische landen OIC en het Vaticaan waren ontstemd dat het
onderwerp op de agenda van de Verenigde Naties stond. De Verenigde Staten ondertekenden de Frans-Nederlandse verklaring niet, omdat die in strijd zou zijn met de Amerikaanse wet. Homoseksuele relaties zijn in zo’n tachtig landen strafbaar.
In zeven landen staat er de doodstraf op, waaronder Iran, Sudan en Saudi-Arabië.



Wat er ook van zij: de wet van de sterkste zal de bovenhand halen…en dat ziet er niet goed uit voor het Avondland.
Moeten we hic et nunc daarvoor homo’s ‘discrimineren’? Of ze juist, zonder overdrijven, als gewone mensen behandelen, maar dan als gewone mensen met een handicapg….zoals een slecht-horende of slecht-ziende door die afwijking dan nog niet van de hoogste berg dient te worden gegooid, het hoofd naar beneden….

De islam nochtans is primitief in al zijn geledingen. Als woestijnvolk mogen zij ‘hun zaad niet nodeloos in het zand strooien’ – om het in Bijbelse termen te zeggen…Dat is een even grote halsmisdaad als levenbrengend water in het zand te morsen…
Maar wij leven hier niet in de woestijn….

En zeggen, dat de Observatore Romano, recent onder leiding van een Vlaming, het botsend initiatief genomen heeft om de Islam te bedanken voor hun godsdienstijver, die als een spiegel zou moeten werken voor het katholicisme in Europa…..
Is dat inclusief het verhaal uit de Bijbel, van die duif die (of schaap dat) een vredesovereenkomst sloot met de leeuw?

Geen opmerkingen: