vrijdag 19 december 2008

VISIONNAIR BELGIE

VISIONNAIR BELGIE
Ik behoor niet tot die mensen die belgië nog met hoofdletter schrijven. En het spijt me niet. Ooit redeneerde ik zoals later JMDD: met dat land als het kaan, d‘er zonder als het moet – maar na het Arrest van Gent tegen het Vlaams Blok ben ik radicaal veranderd. Sedert dezelfde dag trouwens ben ik lid geworden van dat Blok, niettegenstaande, of juist dààrom, omdat in de gazetten geschreven werd, dat al wie lid was van ‘die bende’ eveneens veroordeeld zou worden. Spijtig genoeg is daar niks van in huis gekomen…Men zou, zoals in ’44-’45 – ’50 voor ‘de Zwarten’ opnieuw kampen, te velde, en omringd met prikkeldraad en wachttorens hebben moeten inrichten om ons gevangen te zetten. Een soort bels Guantanamo…Gefundens Fressen voor CNN!...Voor deze keer, en dan voor de allerlaatste, allerlaatste keer wil ik een uitzondering maken (die Hoofdletter), omdat het bijna-laatste Heilig Huisje van Justitie het vandaag begeven heeft. De voetbalbond is ook al een tijdje goed bezig met splijten, en was me dat een steengoed nationaal bindmiddel! Dat en het Koningshuis. Maar dat is zelf-uitdovend door inteelt. Het allerlaatste bindmiddel, Brussel? Verkondig ik hier al jàààren: verkopen aan de meest-biedende, desnoods de gok-Chinees, en met de opbrengst de Staatsschuld delgen. Opgekuist staat netjes! Ooit al eens iemand met hangende pootjes zien terugkomen?

Visonair België
Het onwaarschijnlijk-maar-waar verhaal van Leterme's adviseur die een substituut-procureur afdreigt i.v.m. een eventuele ongeldigverklaring van de Fortis-uitverkoop, is eigenlijk maar het einde van een lang anti-democratisch degradatieproces.
Er gebeurt veel achter de schermen dat de burger niet hoeft te weten. De tegenstanders van complot-theorieën zullen het moeilijk krijgen, want steeds meer sporen wijzen in de richting van een constructie, door het Belgisch-francofoon establishment opgezet, om Fortis in Franse handen te spelen, kwestie van sterk te staan bij een eventuele rattachement à la France.

Dat Leterme bij dit spel betrokken is, bewijst natuurlijk eens te meer dat België een dodelijke draaikolk is vol fatale "democratievervuiling".

Wat de wegdeemstering betreft van het fameuze principe van de "scheiding der machten", is het echter alleen Luc Van der Kelen (HLN, 19/12/08), die de link legt tussen Fortisgate en bv. de politieke processen tegen het voormalig Vlaams Blok. Ook de actuele juridische stalking van VB-politicus Frank Vanhecke wijst op een osmose tussen politiek en gerecht. De partij die van het einde van België zijn hoofddoelstelling heeft gemaakt, wordt op politiek aansturen gerechterlijk vervolgd. Daar heeft wel nooit een voorzitter van het Hof van Cassatie een brief over geschreven, maar iedereen weet het, dus...

Johan Sanctorum - 19/12


************************

Bovenstaand artikel, dat ik gelijktijdig als tijdsdocument en als relikwie wil bewaren, stond vandaag, 19 december 2008, om 21 uur, bij Aanklacht op zijn blog, afkomstig van Johan Sanctorum.

Met voorbijgaan van alle Sabam-regels en verder alle regeltjes ter wereld, maar met enorme dankbaarheid, veroorloof ik me het hier integraal over te neme, om aan te bieden aan de vrienden op mijn eigen blog…Johan, bedankt. Aanklacht: je hebt vandaag de persprijs van de speurneuzen gewonnen. Althans bij mij. Ben toch het hier het enige jury-lid….

Op dit uur zwoegt Vrouwke-lief mee met de jury in een of ander debiel spelletje op de BRT. De titel’ Sterren op de Dansvloer’ alleen was voldoende om mij naar de veilige computer-hoek verwezen te weten….

Revenons à nos moutons. Moeten wij, voor het anti-Blok arrest van 2004 (Gent) misschien ook wachten tot op het doodsbed van de jugepee, loge-verkochte frascouillon in kwestie, zoals dat het geval was voor de Leider der Witte Brigade, die op zijn sterfbed bekende Irma Laplasse valselijk beschuldigd te hebben van verklikking, zodat hijzelf toendertijd vrijuit ging voor de beschuldiging in de strijd laffelijk op de vlucht te hebben geslagen, en aldus de dood op zijn geweten te hebben van zeven van zijn verzetsmensen. Oost-Duinkerke, september 1944…Een onschuldige vrouw werd ge-exécuteerd, de familie gebroodroofd, maar na die bekentenissen kreeg ze een nieuw proces voor een ander Krijgshof, waar ze werd veroordeeld tot…levenslang. En de wereld zweeg.

Moeten wij, de CVP-bemoeienissen rond dit Fortis-arrest van de 18de Beroepskamer in Brussel indachtig, een commando afvaardigen om die man van zijn bed te lichten? Dan vervoeg ik het leger van de hardvochtigen, waarover ELVEEBEE onlangs schreef, dat 20 commando’s volstonden om de Wetstraat binnenste buiten te keren. Onderdaad, een operettte-staat moet men met operette-middelen bestrijden…

Moest het echter gebeuren, dan zou gans Vlaanderen, na een ogenblik van stomme verwondering, hartgrondig in de handen gaan klappen. En wie weet, nu de hele wereld toekijkt op Fortis, zou diens bekentenis misschien het Beroep tegen de dwaze beschuldiging van racisme toewijzen aan een nieuwe, onafhankelijke Rechtskamer. Liefst na een grondige zuivering. Maar dan na de eedaflegging van trouw aan de Vrije Herenigde Republiek der Nederlanden.

Nu Vandeurzen op heterdaad betrapt is, en er met ontslag veel te goedkoop vanaf komt, kan er meteen kort spel gemaakt worden met het CGKR en die Willoxkx-klucht tegen Frank Van Hecke. Seponering gevolgd door klacht door Van Hecke, wegens laster en eerroof tègen die witgekalkte graven…

Waarlijk, met de minuut komt het einde dichterbij…

Om het even wat nu gebeurt, het volk heeft eindelijk gesnopen dat er met dit land… geen land meer te bezeilen valt. Alles is communautair, de energieprijzen, de economische crisis, de bankcrisis, zelfs de lucht die wij uitademen, het water dat wij drinken en het voedsel dat wij nuttigen om in leven te blijven…Laat het AUB niet meer lang duren.
Om het even wat er gebeurt. Volgende verkiezingen wettelijk of niet: als het Vlaams Front schouder aan schouder wil blijven staan, is de franscouillonse arrogantie voorgoed de adem afgesneden!
Digitalia
19 december 2008 – 22 u.

Geen opmerkingen: