vrijdag 19 december 2008

VRIEND BERT ANCIAUX

VRIEND BERT ANCIAUX
Gisteren avond laat nog even, in de euforie van de blijde gebeurtenissen in Brussel (!), nog even doorgezakt, neen, niet doorgezakt in de klassieke betekenis van het woord, maar doorgezakt in de gallacie van het Wereld Wijde Web. Hoe ik op die
http://pieterhuybrechts.skynetblogs.be/post/6537351/bert--anciaux--en--de--brusselse--moslimgemee#commentform
ben terecht gekomen, is niet meer te achterhalen. Weet nog begonnen te zijn bij de ‘links’ van Björn Roose, ben terecht gekomen bij de ‘links’ van een zekere Barbara Bonte en nog een paar tussenstations, om te eindigen bij de man die mij verraste met een smeuïg infootje over ‘den Bleiter…De man is Volksvertegenwoordiger voor de Goeden! ergens in de Kempen en dat moet ons dochter A.C., die ergens in die contreien woont en werkt, geweten hebben. Zodat ze eindelijk een goede reden kan hebben om als 40-jarige haar burgerplicht te gaan vervullen bij de volgende verkiezingen, waarvan de Moeder Aller Verkiezingen die er nu wel zit aan te komen….Dat in plaats van al jaren na-een te brossen. Wat al een vooruitgang is bij de tijd toent ze, de ondankbare dochter, zwoer bij Anders Gaan Leven….
En neen, mijn kennis van Volksvertegenwoordiger Pieter Huybrechts, dat is de naam, was voordien niet groot. Helemaal niet. Ze was zelfs onbestaande…Nu weet ik zelfs nog niets meer. Maar die man had een blog (blijkbaar volgens de teller nog jeugdig en fris) die mij onmiddellijk beviel. Kort en krachtig. U weet wel: In der Beschränkung zeigt sich der Meister…
JaJa. Al goed. Ik ben van een ander kaliber. Maar dan ook geen volksvertegenwoordiger, maar een pover klein accountantje op (welverdiende maar niet-goed verdiende rust).
Ik heb vanzelfsprekend een reactie geplaatst, met de vraag om dat stukje over Anciaux te mogen overnemen…Maar – ons kent ons – ik wacht niet af. Het zal wel mogen. En indien niet, dan zal het te laat zijn. Want hier komt het. Van mijnentwege geen bezwaar om verder door te geven. Roddel kan het niet zijn, want Volksvertegenwoordigers roddelen niet….En zo zal ons Bertje nog een paar stemmetjes bijwinnen, waarschijnlijk….Baat hete niet, zo schaadt het niet.
‘Ons Damienne’ zal waarschijnlijk op zijn volgende verkiezingsaffiche staan. Met de kopvod, zoals het grote Vl.Pr.-voorbeeld, Betina van Aimé….Mocht dat waar zijn, dan trok ik hem voor de Rechtbank, om hier mijn ID gestolen te hebben…..
Maar nu. In alle ernst. Hier komt hete plagiaat.
Vlaams minister Bert Anciaux (die omwille van de poen onlangs naar SP.A is overgelopen) heeft naar aanleiding van het Islamitisch offerfeest van vorige week maandag, wenskaarten rondgestuurd naar alle Islamitische organisaties en moskeeverenigingen uit het Brusselse om hen een 'prettig offerfeest' te wensen. Tevens nodigde hij - naar aanleiding van het offerfeest - op dinsdag 9 december om 12u alle betrokkene verantwoordelijken van de aangeschreven Islam-verenigingen uit, op zijn kabinet voor een hapje en een drankje.
Niet alleen plooit Bert Anciaux voor de Islamiseringsvloedgolf maar tevens voert hij op kosten van de belastingbetaler campagne voor zichzelf. Het initiatief van Anciaux past immers in de strategie van links om de moslimkiezers voor de electorale kar te spannen.
Stuurt Bert Anciaux eveneens wenskaarten naar alle katholieke organisaties en kerkfabrieken naar aanleiding van het Kerstfeest ? Worden de Joodse organisaties en de rabbijnen uit het Brusselse op het kabinet uitgenodigd naar aanleiding van het Paasfeest ? Uiteraard niet.

Geen opmerkingen: