donderdag 18 december 2008

ZUID AFRIKA ECHO

ZUID AFRIKA ECHO
Natuurlijk hebben onze media geen tijd (en vooral, ze weten er zich geen raad mee!..) hoe het reilt en zeilt in Zuid Afrika.
Het Binnenlands Product ‘Openlucht Schouwspel’ trekt teveel de aandacht van zowel de opvoerders/spelers als de toeschouwers. Het doet mij denken aan 1830 en De Stomme van Portici….De voorlaatste poot is weggezaagd van onder de Troon en de Comedia Del’Arte van de zogezegde ‘Scheiding der Machten’ wordt op de keien van de Wetstraat opgevoerd…..De Drie Machten, zoals Drie Godheden, van hun voetstuk gehaald. De Vierde Macht, de ‘Media’ vallen er vanzelf af, zodra hun lezersaantal beneden een bepaalde grens komt…
Moest ik Breughel zijn in deze tijden, ik maakte nu een Nieuw Meesterwerk! Geblinddoekte Wetgevend Parlement, die Rechterlijke Macht en Uitvoerende Macht vooruithelpen door het brandend struikgewas der Vierde Macht…De vroegere ondertitel kan herbruikt worden: …Als de ene blinde, de Andere leidt…
We mogen het ondertussen niet vergeten! In Zuid Afrika is er een genocide aan de gang. Ik zal niet nalaten om altijd voort op dezelfde nagel te kloppen. Dag na dag! We moeten onze volksgenoten ginder helpen, door hun boodschap zoveel mogelijk te helpen verspreiden. Daarom nogmaals kopij van wat A. GRIFON een paar dagen geleden op zijn blog plaatste. Gaat het lezen wat l a n g z a m e r , dan dringt de boodschap misschien water beter door, al zult U hier en daar een glimlach moeten onderdrukken, over die prachtige woordvondsten…Wat dacht U van een weblog een ‘praatgat’ te horen noemen?
Volksmoord in Suid-Afrika : basuin uit op elk forum en praatgat op die net
Ek doen hiermee 'n beroep op elkeen wat hierdie artikel lees om die volgende webwerwe te besoek om jouself te vergewis van wat onder jou neus aan die gang is. Bring dan asseblief hierdie webwerwe onder die aandag van elkeen op jou e-poslys:http://www.stopdiemoorde.co.za/http://www.plaasaanvalle.co.za/http://www.plaasmoorde.com/http://www.farmmurders.com/
Vra hulle om hierdie adresse na almal op húl poslyste te versprei sodat die nuus om die wêreld trek - volksmoord vind in Suid-Afrika plaas.
Vra jou buitelandse kontakte om die mense daar in te lig en briewe aan die media te skryf.
Basuin dit uit op elke forum en praatgat op die Net.
Een klein stem kan 'n magtige koor word.

Verder nieuws uit dat prachtland (Bron: ‘tScheldt) waarvan wij weeral onwetend worden gehouden: het alleen zaligmakend ANC valt in twee….
Anders gezegd, ook daar begint de democratie en de onenigheid onder de overwinnaars…Of, zoals Marc Grammens vertederend zegt: Mandela herwon de vrede op een teken van zijn hand…Het is nu eenmaal zo, als vroegere terroristen het pleit gewonnen hebben. Dan ligt de apartheid op de grond, en zij, die terroristen, worden verheven op het schild als Nobelprijswinnaars van de Vrede...

Die C0P
Die CoP (Coness of the People) gaan eers op 16 Desember amptelik gestig word. Dit is ‘n vakansiedag in S-A. Die ‘politiek korrektes’ noem dié dag ‘Versoeningsdag’.
Dit is die dag waarop almal (alle kleure en geure in S-A) moet hande vat om saam die reënboognasie te vorm.
Oud-biskop Desmond Tutu, asook oud-president Nelson Mandela, het met die naam Rainbow Nation vorendag gekom, om te help bou aan ‘n ‘utopia’ in Donker Afrika.
16 Desember is egter ook vir die Boerevolk belangrik.
Dit is een van die Boerevolk se heiligste dae. Hulle noem dit - Geloftedag - omdat hulle in 1838 ‘n gelofte aan God gemaak het dat, indien Hy hulle teen die oormag van Zoeloe-impis sou help, die Boerevolk dié dag vir ewig as dankdag sal vier. God het hul gebede verhoor en die oorwinning aan die Boere gegee. In die laer van die Boere was daar minder as 300 mense, maar hulle het ‘n oormag van 10 000 Zoeloes afgeweer.
Geen Boer het in die skermutseling gesterf nie, maar meer as 1 000 Zoeloes se lyke het Bloedrivier se water rooi gekleur.
Boerskot

Te onthouden: ‘Geloftedag’ was de overwinningsdag van die Boerevolk…Mooie naam voor straks, na de Onafhankelijkheid, om aan 11 Juli, de Nieuwe Vlaamse Feestdag te geven? Neen – geen nieuwe betaalde verlofdag. De oude 21 Juli zou inmiddels al lang afgevoerd zijn…

Geen opmerkingen: