zaterdag 10 januari 2009

ABVV, MARIE ROSE, ISRAEL en JUSTITIE

ABVV, MARIE ROSE, ISRAEL en JUSTITIE

Mevrouw Morel vraagt, na ieder stukje op haar weblog, om te ‘reageren‘. Deze keer doe ik het, louter uit genegenheid en steun voor dat vechters-vrouwtje, via deze blog op SeniorenNet . En ook nog elders. Omdat, waar gezond verstand heerst naast nieuwsgaring, iedereen al vlug bij het Vlaams Belang terecht komt. Wat overduidelijk blijkt uit onderstaande twee overgenomen stukjes. Sterke Madam, die Morel!

Hoe zou dat komen, denkt U, dat men dan zo vlug bij het Vlaams Belang uitkomt?

Volgens mij is dat doodsimpel. Omdat het Vlaams Belang voor ieders belang opkomt, en niet voor het belang van de eigen partijmensen, zoals overal elders bij andere partijen. Als zij zeggen ‘Eigen Volk eerst’ wil dit zeggen geheel het volk, en niet de leden van deze of gene partij, in casu de postjespakkers bij de vele geledingen van deze partij….En daarvoor zijn die andere ‘democratische’ partijen zo kwaad: ze voelen zich door het Vlaams Belang in hun hemd gezet. Want die spreken altijd rechtaan rechtuit de waarheid, niets dan de waarheid en geheel de waarheid.

Amaai! Nu heb ik onbewust want niet de bedoeling, de vinger op de wonde gelegd bij de partij LDD. Ligt daar misschien de reden waarom de Brulboei uit Oostende het Vlaams Belang wil ‘uitroken’? Dan moet hij de slagzin ‘Eigen Volk eerst’ aanpassen, en er ‘Eigen Partijvolk eerst’ van maken..Dàt zou tenminste ‘recht voor de raap’ zijn…


Hilarisch (10 januari)
Het ABVV wil de Israëlische vakbond Histadrut laten verwijderen uit een aantal internationale vakbondsorganisaties als deze geen afstand neemt van de Israëlische interventie in Gaza. In een open brief schrijven ze: "Collega's, woordvoerders van Histadrut, bewaar uw geloofwaardigheid en uw waardigheid en kies resoluut voor de weg van de vrede.
Zoniet zullen wij er op aandringen u uit internationale organisaties zoals het Internationaal Vakverbond (IVV) te verwijderen."

Het ABVV wijst erop dat ze tijdens een vakbondsmissie in Palestina in november 2007 duidelijk te kennen gaf dat ze geen begrip kon opbrengen voor "de onvoorwaardelijke steun van Histadrut aan de politiek van de Israëlische staat."
"U had toen geen enkele kritiek op de joodse nederzettingen, noch op de discriminaties en de vernederingen waar Palestijnse werknemers het slachtoffer van zijn, noch op de overtreding van internationale conventies. Uw stilzwijgen maakt u medeplichtig", zo wordt Histadrut verweten.

Waanzinnig toch ?
De ABVV-ers die op "vakbondsmissie" gingen naar Palestina, gaan nu hun Israëlische "collega's" verwijten dat ze het politieke regime van Israël volgen.
Hun "stilzwijgen" maakt hen medeplichtig.
En om die reden gaan ze hun "uitsluiting" uit internationale organen vragen.

Dit komt dus van het ABVV dat hier één is met het regime, internationale veroordelingen naast zich neer legt en vrolijk in internationale organen blijft zetelen en "stilzwijgend" Vlaamsnationalistische werknemers laat buitengooien of er zelfs nog aktief aan meewerkt ...
Je moet maar durven.

**************
De foto's van de schande ... (9 januari)
Met dank aan de "inventieve" advocaten en ons "falend" justitiebeleid: "topcriminelen verlaten glunderend de gevangenis".
Zou u het "onredelijk" vinden als hun slachtoffers hen opwachtten aan de gevangenispoort ?
Ik alvast niet.
In een land zonder regels voor criminelen moet men niet verwachten dat de slachtoffers zich aan de regels houden ...
En wie dat niet begrijpt is zelf nog nooit slachtoffer geweest ...

Geen opmerkingen: