maandag 26 januari 2009

BERLUSCONILAND WORDT VEILIEGER

BERLUSCONILAND WORDT VEILIGER
Er zal wel in onze Lage-Landen-bij-de-Zee zedig over gezwegen worden over onderstaand berichtje, weggemoffeld in een verloren hoekje van mijn ‘Wereldkrant’…Het zou ‘de mensen’ wel eens op bepaalde gedachten kunnen brengen…..
Die ‘bepaalde gedachten’ zouden dan weer niet goed zijn voor de Luyden die onze Landen ‘een goed bestuur’ geven…Althans ze beweren dat te doen, en iedereen die daarmee niet akkoord gaat, is een extremist….
Voorlopig is er nog een klein verschil met de Jaren ’30 in Nazi-Duitsland. Dat komt nog wel, zo gauw de ontkenningswetten (Holocaust) vervolledigd zullen zijn met inperking van de vrije meningsuiting. ‘Ik mag niet zeggen wat ik denk, want dat is verboden’….We kennen nog wel geen Gestapo, maar de voorloper ervan bestaat reeds: het Centrum voor Racismebestrijding (CGKR) dat mensen voor de minste ‘uiting van racisme’ doet veroordelen….Zij het dan altijd voor ‘racisme’ van wit tegen bruin, maar nooit omgekeerd….
Zijn in Italië de fascisten terug, of vragen de mensen gewoon naar het eerste en voornaamste mensenrecht: veiligheid? Veiligheid, vrede en vrijheid. Driemaal de letter V. Sir Winston Churchill zwaaide daarvoor met slechts twee vingers: zo simpel kan het zijn. ‘Victory’. Een gebaar om over na te denken!

Italië bestrijdt misdaad met extra militairen

Premier Berlusconi van Italië gaat nog eens 27.000 militairen inzetten om de Criminaliteit in zijn land te bestrijden.

Ze moeten vooral taken uit handen nemen van de politie, zodat die zich bezig kan houden met het oplossen van verkrachtingszaken en gewelddadige berovingen. De roep om de inzet van meer militairen werd de laatste weken steeds luider, vooral na een aantal verkrachtingen in Rome.
Op dit moment krijgt de Italiaanse politie reeds de steun van drieduizend militairen.

Bron: Wereldkrant

Geen opmerkingen: