dinsdag 13 januari 2009

B.H. OBAMA, VROUW KIND EN SCHOONMOE

B H OBAMA VROUW KIND EN SCHOOMOE
Vandaag wil GVA-on line weer eens grappig doen. Hoe staat U tegenover Uw schoonmoeder?
Wat ’n subtiele manier om de lezer vertrouwd te doen geraken met de nieuwe zeden en gewoonten in het Witte Huis! En om nog ne keer van Obama te kunnen klappen….
Ze doen me denken aan dat oud vrouwtje (92 jaar) in de biechtstoel, die vergiffenis vraagt voor de verkrachtig van een keurige jonge man. Vraagt de Biechtvader: ‘Moedertje, en dat op Uw leeftijd’… - Neen Eerwaarde Biechtvader , dat is bijna 80 jaar geleden’ – ‘Enwaarom biecht ge dat nu?” – Wel Eerwaarde Biechtvader, ‘k en klappe d’er nog ne keer zo geirn van’….
Voor mijn part mag Obama half Kenia bij hem laten intrekken, op voorwaarde dat hij daarin sterker is dan wij, en zijn schoonmoeder niet in zijn plaats de wetten laat maken. Wij zullen streng toezien op het overlevend kreng Marian! Is er trouwens al onderzocht waaraan haar man is gestorven? Zij, in het Witte Huis, als Nanny, is dat geen afdoende motief?
12/01 Leeft u ook samen met uw schoonmoeder zoals Obama?
Marian Robinson, de 71-jarige schoonmoeder van Barack Obama heeft na lang twijfelen toch toegezegd om mee naar het Witte Huis in Washington te verhuizen. Nu Michelle Obama het als first lady drukker krijgt, zal Marian de zorg over de kleindochters Malia en Sasha mee op zich nemen.
Mannen sterven doorgaans vroeger dan vrouwen, waardoor oma's vaak alleen komen te staan. Het is volop in de mode dat tweeverdienende jonge gezinnen met kinderen hun schoonmoeder mee in huis nemen. Voor de gezelligheid, maar ook omdat hun huishouden anders niet organiseerbaar is. Gedaan met alle kopbrekers over kinderopvang.
Woont u met uw moeder/schoonmoeder in huis en wat doet zij allemaal voor uw gezin? Zou u nog zonder haar kunnen? Mail ons uw verhaal.
*********************
Psst Intussen weet U toch de namen van de kindjes Obama? En van zijn Vrouwje? Opschrijven. Ze komen nog van pas! Vooral als U ooit zinnens bent mee te doen aan Blokken.

Geen opmerkingen: