donderdag 29 januari 2009

DE MEDIA GRAB BELTON

DE MEDIA GRABBELTON
Te bewaren en honderdvoudig te herlezen citaat van
http://anarcho-kapittels.blogspot.com/ van Xavier Meulders via
http://www.visionair-belgie.be/
“ Zoals menig lezer ondertussen wel zal weten, heeft de eenmansredactie dezer weblog een viscerale afkeer van de hedendaagse media en haar toegevoegde informatieve waarde die al even onschatbaar is als een diamanten ring die je kunt winnen aan een grabbelton op een Vlaamse pensenkermis. En rabiaat is de haat die ondergetekende redactie koestert ten aanzien van nationale staatsbelangen. “

Ik vind het een prachtig voorbeeld: de Oude Media die diamantjes vist uit de grabbelton op een Vlaamse pensenkermis….Is voorwaar een lovenswaardig ‘Leitmotiv’ die zou kunnen staan als ondertitel bij elk geschreven en gedrukt verkocht en weggegooid dagblad of tijdschrift.

Wie zei weer, 2.000 jaar geleden: ‘Ze hebben oren om te horen, en ogen om te zien’….terwijl de ene blinde de andere leidt….
Daarom is maar één ding mogelijk: de blogwereld uitbreiden, verfijnen, meer gewicht geven, en waar mogelijk bijeenbrengen. Zodat er niet vele kleine stemmen klinken, maar één machtiig koor, verscheriden in de eenheid van een Nieuw Vlaanderen.
Een soort ww.metStijl.vl …….
Wie nog?

Geen opmerkingen: