zaterdag 24 januari 2009

DE VIJANDEN VAN MIJN VRIENDEN ZIJN OOK....

DE VIJANDEN VAN MIJN VIJANDEN ZIJN OOK….

Weer een ander stuk informatie over Geert Wilders, gevonden bij www.geenStijl.nl …Leuke bekkentrekker would-be travestiet van de Nederlandse TV-Laat Rayman is een leuke vuile achterbakse racist. In de ergste betekenis van het woord!
Altijd goed omweten, zelf voor Seppe Weiss van het CGKR, zij het dan dat wij te lande niet zoveel last hebben van gekkende Surinamers. Gelukkig maar!

De dubbele moraal van Jörgen Raymann
We komen nog even terug op Jörgen Raymann, de man die zoals we sinds kort weten medeverantwoordelijk is voor de aanklacht tegen Geert Wilders en zich daarmee heeft geprofileerd als een voorstander van het 'bepaalde meningen verbod'. Meneer de Televaag-columnist lijkt er namelijk een nogal dubbele moraal op na te houden. Niet alleen wil hij Wilders verbieden commentaar te hebben op de islam terwijl hij zelf in zijn programma aan de lopende band bevolkingsgroepen belachelijk maakt, hij pleit tegelijkertijd ook voor het tegenovergestelde. Wanneer dan? Nou, onlangs nog in Triana, de winterversie van De Wereld Draait Door met Joost Karhof. We gaan even twee weken terug in de tijd en nemen u mee naar 5 januari van dit jaar. Jörgen gaat lekker los over de door hem zo gehate politieke correctheid in Nederland, en neemt het zelfs hartstochtelijk op voor het Rotterdamse LPF-gekkie Marco Pastors. "Het probleem in Nederland is die politieke correctheid. Ik krijg steeds te horen 'jij kan grappen maken over Surinamers en Turken, want jij bent zelf allochtoon' (...) Dat is nou een van de achterlijke gedachtes waar we vanaf moeten stappen. (...) Je moet alles kunnen zeggen en dat is de vrijheid van meningsuiting of niet?" Jörgen! Wat is er gebeurd tussen je Wilders-aanklacht en dit televisieoptreden? Ben je na gaan denken, snap je het eindelijk, is het kwartje gevallen? Of was je zat, in de war, depressief? Red je gezicht NU en verklaar je nader! Tappen wij ondertussen nog wat moppen over Surinamers

Geen opmerkingen: