donderdag 29 januari 2009

EEN TJEEF DIE MAAR EEN HALVE IS....

EEN TJEEF DIE MAAR EEN HALVE IS….
Als titel had hier even zo goed, en, misschien zelfs beter, gestaan; “Bloggen kan de gezondheid schaden”….Maar dan met een vriendelijke maar vette knipoog naar Eric, de broer van….die in zijn blog kip-kap maakt van de laatste groooote SP-aanwinst, de piskoek-eter die de wereld ons benijdt….
Als onze politici nu al mekaar afmaken, waarom zouden wij dat nog moeten doen?
Eric, de broer van, is verder voor de rest een fijne knul als hij voor zichzelf rijdt. Maar of dat zijn partij welgevallig blijft? En dat Le Standaer zijn standpunt de volgende dag schaamteloos en zonder commentaar overneemt, zal ook wel niet ongestraft blijven!
Den Bleiter kan zich alleen nog redden, door rap-rap een Wet te doen stemmen, waarbij het ‘nodeloos geweld’ in Gaza gelijk gesteld wordt met het loochenen van de Holocaust…Op die manier blijft hij het vriendje van de Arabieren/Mohamedanen want die hebben nu, net zoals de Joden, een Heilige Koe waaraan niet mag getornd worden. En wij? Wij zullen weer zwijgen. Inch’Allah!....

donderdag 29 januari 2009
Bert und kein Ende?
Gisteren dacht Bert Anciaux er met wat mooipraterij vanaf te komen maar het Vlaams parlement heeft genoeg van deze man die we tot onze ergernis nog steeds “mijnheer de minister” moeten noemen. Na het debat over de dreigende sluiting van Opel Antwerpen en het verlies van duizenden jobs ging het weer over het ego van iemand die zich voordoet als het “geweten” van de samenleving maar enkel bezig is met zichzelf en met provocatieve uitspraken op zoek naar mediahype. Ik zei vanop mijn bank dat “we als parlementsleden zijn morele lesjes beu zijn”.“U bent niet moreel superieur aan de anderen”. “ Ik aanvaard niet langer dat u spreekt namens de meerderheid over deze delicate materies”.
Vandaag lees ik dat ook de federale Regering zich terecht distantieert van zijn uitspraken. Alleen Caroline Gennez zegt nog: “we blijven achter Bert staan”. In deze moeilijke tijden die we meemaken op maatschappelijk vlak met de dramatische dood van kinderen en het jobverlies van duizenden in Vlaanderen is het in feite tijdverlies om zich bezig te houden met één van de zieligste politici die Vlaanderen ooit heeft gekend. Deze man is al 10 jaar lang “onze” Minister van Cultuur even lang als André Malraux Frans minister van Cultuur was onder President Ch. De Gaulle. Arm Vlaanderen.
Bert nadert wel zijn einde. Mijn pronostiek: hij haalt juni niet als minister. Elke dag dat hij nog langer minister blijft zal SP.A het electoraal cash betalen. Rendez vous in het Vlaams Parlement tot zijn volgende blunder. Dan zal Caroline wel zelf de stekker uittrekken vooraleer de kiezer het doet in haar plaats.

Pssst. Het is niet van vandaag dat de Anzio’s zich laten voorstaan als üBERMENSCHEN…..Het is in die kwaliteit dat ze zich via de VU omhoog gewerkt hebben. Niet iedereen kan zich tenslotte van uit de Hitlerjugend tot groot-industrieel opwerken, zonder partij-politieke steun. Hete geval André Leysen is dan ook uniek in zijn soort. Ook uniek is Zoon Leysen, die dreigt samen met zijn bedrijf Antwerpen te verlaten, moest het Vlaams Belang er de meerderheid verwerven. Zijn we zulke Seigneurs met hun Judasgeld niet liever kwijt dan rijk? Natuurlijk kan Vlaanderen voordien hun bedrijf + hun familiefortuin nationaliseren. Als schadevergoeding…..

Geen opmerkingen: