zondag 18 januari 2009

GEEN STIJL OM JALOERS OP TE WORDEN

GEENSTIJL OM JALOERS TE WORDEN
Jongens en Meisjes! En dat precies de dag dat Björn Roose zijn lier aan de wilgen hangt! Net nu gaat GeenStijl.nl op de buis – en voortgaande op de 425 reacties op hun groet aan de Pelgen, beginnen ze strootje te steken om hier een bijhuis te ritselen….
Mij goed zou ik zeggen, maar aangezien de Walen kunnen optiefen, zouden wij, Pelgen Vlamingen liever een Vlaamse Leeuw zien dan die verfoeilijke driekleur, die ons voortdurend herinnert aan die 179 jaar kolonisatie door het franscouillonse Zuiden. Wat dunkt U? Zwijgen en laten begaan – of de koppen bijeensteken? We zijn bij SeniorenNet goed op weg. Als Angeltjes eens het voortouw namen? Zij tellen nu al het hoogste aantal bezoekers en dat kan alleen maar verbeteren…..
Blijkbaar is er een gozer die beweert dat de site geenStijl.be al geclaimd is. Goed zo, alhoewel mijn persoonlijke voorkeur zou uitgaan naar www.metStijl.vl …Snappie? En dat wij hier in Vlaanderen een tweede Gaza zijn is er over. Is er werkelijk iemand die op een nest bommen en granaten zit te broeden? Mangain is kandidaat-ontmijner, hoor!
Bij geenStijl.nl spreekt men van € 5,72 voor 50.000 leden. Moet een makkie zijn, alhoewel het dan toch gaat over € 286.000,-, een kleine 11.500.000 Befkes….Dromen is niet verboden, maar zou de VRT bij ons echt met dat bedrag in het nauw kunnen gedreven worden?
***********
Nu het woord aan geenStijl.nl


Zo. We gaan beginnen. Vanaf vandaag kun je je inschrijven als lid van PowNed, de publieke omroepvereniging van GeenStijl. En daarmee zijn we weer een loopgraafje of dertig opgeschoven op het slagveld dat wereldheerschappij heet. Waarom een publieke omroep? Gewoon, omdat het kan! En omdat wij ook wel eens een greep willen doen in de 500 miljoen die jaarlijks over de slagboom van het Mediapark wordt gekieperd. Bovendien zijn wij van mening dat in het huidige publieke bestel een grote groep mensen niet wordt bediend. En dat gat gaan wij dichten. Zuig mee, voor VIJF ZEVEN TWEE! Inderdaad, voor slechts 5,72 euro blaas jij Hilversum op. Want je moet eerst breken om te kunnen bouwen. Dus betaal nu, en lach later! Oh ja, mocht GeenStijl falen, dan win je toch. Zo betalen wij bij het niet behalen van de benodigde 50.000 leden gewoon netjes je geld terug. Plus een kwartje rente. Das toch mooi bijna 18 procent rendement op jaarbasis. Dus retteketet naar PowNED EN WORD LID. Gewoon, omdat het kan en omdat het MOET! Met uw hulp beloven wij het Mediapark eens flink te gaan opschudden. Oh ja, en omdat wij graag woord houden en deze klus samen met jullie willen klaren, mag reaguurder van het eerste uur Superjan zich vanaf vandaag secretaris noemen van de vereniging PowNed. Voor en door jou!
****************
Een paar reacties van de 425 die deze voormiddag al waren. Lettertype ietwat groter, als ’t kan? Niet iedereen heeft arendsogen!

geenstijl.be is al geclaimd.
-Strotgrondel
Vlaanderen .
Het Nederlandstalige Gaza.
Ja hallo redactie, kunnen Belgen nu wel of geen lid worden?
Er staan er een paar te trappelen, en met recht.

Geen opmerkingen: