woensdag 28 januari 2009

GEHEIME AGENDA

GEHEIME AGENDA

Zo juist heb ik 3 kwartier mezelf zitten vergapen op ‘Phara’ van gisterenaond. Voordien mijn tochtje in de cyberwereld al afgewerkt. Bij Angeltjes een reactie geplaatst omdat ik weet dat MRM daar regelmatig gaat snuisteren. Ze zal zowel in hun posting als in de andere reacties van ons, ou’Peekes, de sympathie in deze voor haar moeilijke dagen er zo kunnen van af lepelen…denk ik.
Twee dingen over die ‘Phara’.
Die moslim-troela dacht ook dat haar eigen gemeenschap niet goed ‘communiceert’ over de toenemende islamfobie. Ze kreeg het echt niet over haar mooi getuite lipjes, om te zeggen ‘Communicatie!?’ – ‘Wij communiceren niet!’ ‘Wij zijn!’ –‘En zo hoort het ook’….’J’y suis. Jy reste!’
Ons Roos is weer veel te beleefd gebleven. Ze had kunnen repliceren: ‘TrutteMie, jullie moeten niet communiceren met ons!’ – ‘Jullie moeten luid en klaar jullie goedwil bewijzen door de eigen onhebbelijke achterban tot de orde te roepen! – ‘Nietr alleen met woorden, maar vooral met straffen’ – ‘Straffen volgens jullie eigen cultuur’ – ‘Daarin is ‘de straat’ een deel van de thuisopvoeding, beweren jullie’… - ‘Maar U aanpoassen aan ‘bij ons’ kent geen straatopvoeding in groep. – ‘Snappie wat er verkeerd is gelopen? -….
Tweede opmerking.
Rosie! Wat ‘n Grote Madam die haar belagers in en buiten de studio niet eens behandelt als de dwergen die ze zijn! – ‘Niet op de lijsten!’ – ‘Na 2 jaar terugkomen?’ en ondertussen onverstoorbaar als een sfinx bllijven zwijgen over dat verpletterend nieuws dat een paar meter verder bezig is met van de persen rollen…..HLN, de meest gelezen krant, zekerlijk na vandaag! Het niveau van een Griekse Tragedie of een Shakespeariaans koningsdrama….
Roosie! Je neemt je voor, niet alleen te vechten en te overwinnen tegen je ziekte, maar even zo goed zal je als de vurigste militante je strijdersplaats als ‘goudhaantje’ en stemmentrekker voor het Vlaams Belang blijven innemen. Ik kan me niet vorstellen hoe je dat doet, maar voortgaande op het verleden weet ik dat het je zal lukken. Een nooit geziene campagne voor de Partij! De Mata Hari van het Vlaams Blok/Belang waarvan de kruisweg nu samen loopt met de kiesstrijd….Niet om geblinddoekt aan de executiepaal te worden gebonden, maar om in triomf, de avond van de verkiezing, de zoveelste ‘Zwarte Zondag’ op rij, dat andere voorbeeld te volgen om op tafel te springen (gehesen te worden…) tussen een zee van Zwarte Leeuwen op Gouden Veld…
Nu Dame Justitie je ‘vechtscheiding’ geklasseerd heeft in het nadeel van je ontrouwe echtgenoot, meteen daarmee de ‘Nack’ in zijn nat en vuil kinderhemdjes zettend, moet je enerzijds de warmte van een steunende sterke schouder missen, maar sta je anderzijds als ‘Sterke Vrouw’ niet alleen, maar midden in en tussen Uw getrouwen. Als we nu efkens de adem inhouden in deze eerste voor U beslissende dagen, is het alleen om je rust te gunnen. Zo gauw we weer een signaaltje van U opvangen, dat je de wapens hebt opgenomen, zal je dagelijks van overal in het land in de blogwereld van ons horen. We zullen toeteren en blazen dat horen en zien vergaat – een beetje van uit ons primitief duister bijgeloof, dat lawaai de boze geesten kan verjagen. Tezelfdertijd zullen we ’n kaarsje doen branden, en als ’t moet op ons blote knieën naar Scherpenheuvel gaan….
Hoe zou je ons kunnen teleurstellen, als we je boven op ons schild heffen?

Geen opmerkingen: