woensdag 14 januari 2009

HULP DOOR SYNDICATEN VOOR GAZA

HULP DOOR SYNDICATEN VOOR GAZA
Een gunstige wind blies een YouTube-filmpje op mijn scherm, en ik ben de hemel dankbaar dat de handlangers van de intifada er zo netjes in voor komen.
Te midden van het gebrul van een opgezweepte menigte, verschijnt resp. een ACW-er en een ABVV-er in beeld, die luidop en met overtuiging peroreren dat het onredelijk geweld in Gaza moet stoppen. Ze lopen onbeschaamd en in volle ornaat mee tussen de racistische baardmannen, vergezeld, volgens hun eigen website, door speciale fotografen om hun esbattementen vast te leggen voor het nageslacht. Waarschijnlijk, om in later tijden, hun vroege verknochtheid aan de Islam, en hun dhimlitude te kunnen bewijzezn. Ze repen nog niet ‘Allah is Groot’….maar dat kan er indien nodig nog altijd bij gemonteerd worden….
Prachtig filmpje om te vertonen op bijeenkomst van sharia-roepers en Hamas-aanhangers: ‘Kijk mensen, voor wie we moeten stemmen. Die mensen doen mee met ons.’ – en ‘Eenmaal we zullen talrijk genoeg geworden zijn, zien we wel verder. Want, volgens Allah’s woord is het een plicht voor elke moslim om de ongelovige varkens zo veel mogelijk te beliegen en te bedriegen. Laten we vooral die lichtgelovige onnozelaars te vriend maken/houden….

http://www.youtube.com/watch?eurl=http%3A%2F%2Fwww.pvda.be%2Fnl%2Fnieuws%2Fartikel%2Farticle%2Fvideo-syndicalisten-gemobiliseerd-voor-solidariteitsbetoging-gaza.html&v=gozBPaM4Q5E,

***************
Psst. Sorry Jongens, maar den dezen is nog altijd te lomp om de video rechtsreeks te brengen….

Geen opmerkingen: