maandag 12 januari 2009

ISLAMITISCHE CULTUUR IN VLAANDEREN

ISLAMITISCHE CULTUREN IN VLAANDEREN
Mensen, de tijd dringt. Het water staat ons tot aan de lippen, straks tot boven het hoofd….
Help! Den Bleiter is, op de valreep, bezig met gooien met andermans geld, in functie waarschijnlijk van zijn hopeloze kiespropaganda…
Mag ik even cynisch doen? In Gaza 800 burgerdoden? Antwoord: dit weekeinde aankomst in Lampedusa (It) van 1400 Noord Afrikaanse bootvluchtelingen, die elk minimum $ 5.000 overzetgeld hebben moeten dokken. Armoezaaiers dus.
Balans van beide operaties? Een overschot van 800 die mee de invasie vergroten.
(Mijn hart bloedt bij beide cijfers. Zullen de verantwoordelijken ooit hun verdiende loon krijgen?)
Dhimiture…zelf betaalde onderwerping: den Bleiter doet het ons voor. Nog al een chance, die tabbaardmannen, hé! zo met de Eurootjes in hun baard te kunnen wrijven….Behandeling van het manna dat straks in de kassa zal rinkelen: naar Allah’s woord en Moslim-gebruik. Wordt besteed aan het welzijn van moslims. Zelfs als dat welzijn er in bestaat om langs duistere wegen, de Strijdende Broederschap van moneten, poeder en buskruit te voorzien.
Dat Centrum zal weeral eens een VZW zijn…en bijhuis van dat andere Centrum.
Ik stel mijn kandidatuur, om, gratis desnoods, en expertise uit te voeren op hun boekhouding. Want als rechtspersoon dienen zij een boekhouding te voeren volgens gevestigde boekhoudnormen….Om nog te zwijgen van de (waarschijnlijk talrijke bezoldigde) bestuurders, die volgens het Wetboek van Koophandel persoonlijk verantwoordelijk zijn voor hun beheer….
Jongens en Meisjes! Wat is er een werk aan de winkel!...En voor mijn werk kan er mij geen tuchtsanctie meer opgelegd worden door de Gilder der Idac/AIB potentaten, dat soort glans en glitter Rijks Register Accountants lijk deze boven de Moerdijk geheten worden. Free as a bird en die zin een Robin Hood….Misschien moet men mij voordien een bende body-guards meegeven, maar komen zou ik graag doen….Gratis en voor niks…In mijn loopbaan heb ik nog witteboord criminelen gevangen!
Dank aan http://blog.seniorennet.be/hemiksem/ omdat ik onderstaand stukje heb mogen besnuffelen op zijn weblog….
*******
Expertisecentrum voor Islamculturen opent in 2009



Dinsdag, tijdens het Offerfeest, is het Expertisecentrum voor Islamitische Culturen in Vlaanderen (ECICV) voorgesteld door Vlaams minister van Cultuur Bert Anciaux. Het centrum is bedoeld om de overheid en de bevolking beter te informeren over de moslimcultuur in Vlaanderen.
Een onderzoek van de Universiteit van Gent, dat uitgevoerd werd in opdracht van minister Bert Anciaux, bevestigt de nood aan een Expertisecentrum.
Te weinig kennis
"Vlaanderen is een rijke, diverse en multiculturele samenleving waarvan de identiteit bepaald wordt door de groepen die er deel van uitmaken. De moslimgemeenschap is één van die boeiende groepen, waarover echter vandaag te weinig geweten is", aldus Anciaux. Heeft Anciaux de Koran al wel zelf eens gelezen? Ik wel, moet hij zeker eens doen. Blad voor blad en volhouden, met geld smossen is natuurlijk gemakkelijker
Het Expertisecentrum zal binnen enkele weken de deuren openen in de Gallaitstraat in Schaarbeek. Het is de bedoeling dat de medewerkers er actief informatie verzamelen over de islamitische culturen en dat die kennis vanuit het centrum ook verder verspreid wordt.
Vanaf 2009 krijgt het centrum een jaarlijkse subsidie van 200.000 euro of 88.000.000 oude belgen.
De mensen van Bekaert en andere bedrijven zullen het graag lezen.
*********
Pssst Dat Offerfeest, dat was op 8 januari laatstleden. Misschien kan den Bleiter nog tegenhouden worden. Bij hoogdringendheid ontoerekeningsvatbaar laten verklaren.. Een dwangbuis aan, en gecoloqueerd (ingesloten): het is voor zijn eigen bestwil.
Pssst 2 Zeggen en spreke: 88 miljoen oude belgen….per jaar. Is 7.333.333 Bef per maand. Als U de helft daarvan als personeelskosten voorziet, dan heeft U 3.666.666 wat staat voor een staf van 30 man die koninklijk betaald worden à 50.000 netto/m + Patronale kosten. Daarnaast schiet er nog iets minder dan 3.666.666 BEF per maand over voor werkingskosten (huur, verl/vrw, benoidigheden en niet te vergeten voertuigkosten (gepantserde Mercedes?, groepsreis naar Mekka?). Redelijkerwijze mogen we ook veronderstellen dat het Centrum ook diensten zal verlenen. Kassa;Kassa. En steungelden zal encaisseren van bevriende ‘instanties’ en nog beviender personen….Is dat verantwoord? Om ons notabene beter te informeren over de moslim-cultuur.
Met Bef 80.000.000 per jaar bezorgt men alle daklozen van het Apenland een warme gelukkige Oude Dag. En met het overschot kan men alle verborgen armoede en ellende voorkomen…Zonder dat men daarbij zijn intrek moet nemen in het Ouderlingen Tehuis van Bert zijn broer…weeral op Staatskosten…..

Geen opmerkingen: