zaterdag 24 januari 2009

MAROKKAANS WONDER...(Deel 2)

MAROKKAANS WONDER….(Deel 2)

Moeder! Moeder! Ge hebt het mijn ‘pertank’ (=West Vlaams voor pour tant…) zo dikwijls gezegd en zo dikwijls herhaald: nooit over één nacht ijs gaan. En ook: bezint eer ge begint! En nog veel meer. Want in ook spreekwoorden waart gij sterk, O Moderke-Mijn….
En nu ge niet meer kunt zorgen voor mij, ben ik er weer in gelopen….Spreken voor mijn toer (=beurt)….Maar ‘k zweer het U, ’t zal niet meer gebeuren!
Het is die mij onbekende PvdA keeskop-minister Van der Laan die het hem gelapt heeft! Kijk wat ‘Het Vrije Volk’ vandaag wist te vertellen over hetzelfde onderwerp. Neemt U het mijn niet kwalijk dat deze laatste mijn voorkeur geniet? Zie ook het tweede artikel uit dezelfde krant, over
Een groep experts in haat zaaien aan het werk !


Eberhard van der Laan is de nieuwe Nakba van de PvdA
Kassander
En ze hebben wéér een intellectueel gescoord bij de PvdA! Ook de nieuwe minister van integratie zal een Nakba blijken voor het integratiedebat. Een onuitputtelijke voorraad struikelende nitwits schijnen ze daar te hebben. Na de Vogelgans hebben we nu een Everzwijn dat toch bijna net zo dom moet zijn. Weet je wat dit grachtengordeldier heeft voorgesteld? Om kaalgeschoren achterhoofden en Joden lief tegen elkaar te laten praten en aldus een 1400 jaar oude islamitische traditie glad te strijken van bloeddorstig antisemitisme, een traditie die bovendien het Nazi-antisemitisme uit de jaren 1930 naadloos heeft geïncorporeerd
**************************************************************************************
Een groep experts in haat zaaien aan het werk !

http://www.youtube.com/watch?v=PLlHPPO25nM

En zo zijn er nog veel video-opnames van aanhangers van de “”religie van de vrede””, die voordoen hoe je haatleuzen schreeuwend over straat moet gaan. Je mag nl. wél haatleuzen roepen tegen Joden en alle niet-moslims, de ongelovigen , dhimmi’s en kaffirs; uiteraard, er zijn 164 koranteksten, die dat legitimeren.

Natuurlijk is Geert Wilders helemaal fout, die denkt dat je kritiek op de islam mag hebben, wat als haat zaaien wordt uitgelegd door veel moslims en linkse politici en nog een paar geestverwanten. Dat is te gek voor woorden en Obama heeft er Machmoud Abbas meteen over gebeld, als eerste van alle presidenten nog wel !
En daarna JPB c.s, dat er gelijk werk van die Wilders moest worden gemaakt, aanklagen wegens beledigen van de “”religie van vrede””, het meest bizarre eufemisme ooit.

Want “”Islam”” betekent nl. onderwerping en daar is men heel goed in, want in 625 na Christus was er niet 1 moslimland en nu zijn er ca. 60, wat toch mooi is na 1400 jaar islam.

Op vriendelijk doch dringend verzoek van Obama moeten we het wereldwijd wel een beetje politiek-correct gezellig houden, zodat de Nieuwe Wereld Orde tot stand komt, open en transparant zonder gemartel.


Zondag 25 jan. weer Auschwitz herdenking in Amsterdam, 11 uur bij stadhuis met stille tocht naar Wertheimplein. Zonder Harry van Bommel.
Met Marokkanen, aldus Van der Laan, de opvolger van Ella.Vogel Haar.

Op 100 zwarte scholen wordt inmiddels speciale Gaza les gegeven aan allochtone Nederlanders/moslims door 2 vrouwen, een Joodse en een Palestijns/christelijke vrouw.
En heel wat leerlingen zien voor het eerst iemand, die Joods is en gewoon een aardig mens blijkt te zijn, blijkbaar niet van de categorie “”apen en varkens”” , wat uit de Koran valt te lezen, noch bloeddorstig en wreed, volgens doorlopende Al Jazeera beelden.

“”Nooit meer Auschwitz”” begint met het recht op de vrijheid van meningsuiting en met liefde voor de moslimmedemens ben ik van mening, dat ik in mijn land en overal de vraag moet kunnen stellen aan moslims:

Waarom blijven jullie in een religieus/juridisch/””sociaal””/economisch systeem, de islam (= onderwerping) hangen, wat al 1400 jaar velen onderdrukt en terroriseert, gelegitimeerd door 164 koran teksten en nare details in de hadith?

Waarom moet ik islamisering hier accepteren en op eieren lopen in gesprek met moslims, die de ultieme waarheid zouden hebben en verwachten dat de hele omgeving dat ook nog slikt?

Waarom wil de officier van jusititie in Haarlem of Amsterdam geen aanklacht tegen de koran accepteren op basis van het juridisch onderzoek van mr. Frankenvrij , Telderstichting ?
http://www.novatv.nl/uploaded/FILES/Liberaal%20reveil.pdf
mirror: http://www.hetvrijevolk.com/files/docs/liberaal20reveil.pdf


Waarom integreren jullie niet gewoon net als Joden, Chinezen en vele anderen?

Leg es uit of moet ik het antwoord geven?

Ok: elk land moet onderdeel worden van het Kalifaat, het wereldwijde islamrijk, groot Taliban.
Althans volgens de meeste ayatollah’s en imams en de koran en de hadith.
En ook bij jullie loopt de zwijgende meerderheid daar in mee.

Dat mag je niet meer zeggen binnenkort, dus doe ik dat nu nog even.

Ofwel we praten er eerlijk over en behouden een vrij Nederland met ieder zijn mening, zonder die dwingend aan anderen op te leggen, zoals de islam (=onderwerping) wil.

Ofwel de moslims die zo denken, verhuizen naar elders, bijv. een land als Iran/Taliban.

Ofwel ik emigreer, met Geert en vele anderen. Maar dat is geen optie, toch ?! Dacht het niet, wij blijven.
En iedereen, die werkelijk de vrijheid waardeert en respecteert, is welkom.

Shalom,
Ben Kok (joods-christelijk pastor)
www.tora-yeshua.nl

Geen opmerkingen: