donderdag 15 januari 2009

MEISJES EN GODSDIENST WAANZIN

MEISJES EN GODSDIENSTWAANZIN

Duistere Middeleeuwen? Sprookjes van Duizend en Eén Nacht? Of nachtmerries? Neen, het zijn dag-dagelijkse beslommeringen van vandaag in het rijke olie-land Saoudi Arabia….waar het o.a. ook niet toegelaten is om ongesluierd op straat te komen, en waar in Ryad joggende jonge vrouwen moeten vluchten voor de zedenpolitie, omdat…zij met opgesloofde mouwen lopen….

Inderdaad, het is juist wat ik ergens vandaag las, dat de Islammer nu in het jaar 1400 en centiemen van zijn tijdrekening leeft….Hij heeft nog 600 jaar te gaan vooraleer beschaafd te zijn….


http://boilingpoints.wordpress.com/
januari 15, 2009 by boilingpoints
Lectori Salutem!
Gadverdamme! Kennen sommige mensen dan echt geen enkele schaamte?

‘Het is prima dat 10-jarige meisjes kunnen trouwen. Wie zegt dat ze daar te jong voor zijn doet dergelijke meisjes tekort.’
Deze pedofiele hersenaderlating komt uit de zieke kinnebak van groot-moefti Sheik Abdul-Aziz bin Baz + nog 125 achternamen.

Dit heerschap is de hoogste islamitische geestelijke in Saudi Arabië en zijn volgelingen zullen deze stelling slikken als zoete koek.
Een prima excuus om hun ijzingwekkende, pedofiele lusten te kunnen botvieren op kind’ren die gewoon buiten horen te spelen.

Nogmaals, kennelijk kennen sommige mensen geen enkele schaamte, zijn wars van fatsoen, beschaving en wat dies meer zij.

Geen opmerkingen: