maandag 19 januari 2009

MIDDELEEUWSE TOESTANDEN IN ALGERIE

MIDDELEEUWS TOESTANDEN IN ALGERIE
Het Vrije Volk – E-versie, bracht daar juist een kort bericht. Hallucinant en intrigerend. Maar of er straks iets van verschijnt in de media?
Zou een verkeerd signaal zijn, en wordt derhalve doodgezwegen….
http://www.hetvrijevolk.com/
Allah beloont trouwste volgelingen met builenpest

Jullie houden van het leven, wij van de dood". Dat stond in de videoboodschap die Al-Qaida achterliet na de aanslagen in Madrid. Nou, vandaag is het Al-Qaida's lucky day, want Allah heeft zijn trouwste volgelingen namelijk beloond met niets minder dan de builenpest. Deze week zijn 40 terroristen in een Algerijns trainingskamp dood langs de weg aangetroffen met veretterde builen in hun oksels.
Dank u, o Weldoener, o Barmhartige. Een middeleeuwse beloning voor een middeleeuwse club. De ziekte, die ook wel bekend staat als de Zwarte Dood, roeide rond 1348 de helft van de Europese bevolking uit. Na het opkomen van de eerste verschijnselen sterft 40% binnen drie tot vijf dagen: een bijzonder hoge mortaliteit. Laten we met alle bevolkingsgroepen gezamenlijk bidden dat de ziekte zich snel naar andere Al-Qaida-bolwerken verspreidt. Allah rules!

***************
Psst Bijgelovige zielen zullen hier de Tempeliers kunnen bij betrekken. Dat was inderdaad de vervloeking van op de brandstapel die de laatste Grootmeester der Tempeliers uitriep over Philips de Schone, Koning van Frankrijk van Frankrijk in 1313. Binnen het jaar zou Hij, en ook de Franse Paus in Avignon, gestraft worden met de dood. En ‘de Gesel Gods’ zou over Europa komen…Pas eeuwen later (Madame Curie) kwam de juiste toedracht aan het licht) Want de Egyptische afgoden der Tempeliers (katten) waren uitgeroeid, zodat de ratten, dragers en verspreiders van de builenpest, geen natuurlijke vijanden meer hadden…. Zou het kunnen dat de besmetting in Algerië weer wijst op de besmetting door dit ongedierte? Hoe lang duurt het dan nog voor de oversteek naar Europa? Vroeger kwam het binnen via de havens. Maar nu? Hoeveel vluchten uit deze landen per dag landen in Europa? Kassa! Kassa! Voor de medische industrie…..

Geen opmerkingen: