woensdag 14 januari 2009

OMSTAANDERS ROEPEN ? JANMAAT GESTRAFT

OMSTAANDERS ROEPEN ? JANMAAT GESTRAFT
Bart Debie kreeg één jaar ferm (gevangenis) en vijf jaar kwijt van burgerrechten, omdat hij ‘een sfeer geschapen had waarin zijn ondergeschikten konden afgeven op de islam-invasie. Abou Djah Djah pleegde dezelfde halsmisdaad (oproepen tot geweld) maar hij werd door datzelfde Hof van Beroep vrijgesproken. Enig verschil: racisme van vreemden tegen eigen volk bestaat niet. Tenminste, daarvoor is het CGKR niet opgericht….
Wil dat misschien zeggen dat we het recht in eigen handen moeten nemen, in zo’n geval?
Mijn voorgaande stukje over de ACW en ABVV- voormannen in Brussel, waar rond hen ook geroepen werd op intifada, blijft zonder gevolg…Natuurlijk! Eigen volk eerst!
Dan is het verhelderend wat geschiedt (of kan geschieden) boven de Moerdijk….Alhowel het daar zeker ook niet allemaal goud is dat blinkt. Let op het einde van het artiel, waar een zekere Janmaat ooit veroordeeld werd omdat er rond hem ‘Eigen Volk Eerst’ en ‘Vol is vol’ werd gescandeerd. Het vonnis sprak van het medeplegen aan dat roepen van anderen…..
Wat is de Nederlandse taal toch wonderzoet en wat is de bestraffende Rechtvaardigheid toch inventief in het vinden van nieuwe misdrijven. Allemaal sedert de immigratie dermate uit de hand is gelopen….
Terzake.
Wedden dat?!
Dat de zaak van Van Bommel nooit voor de Rechtbank zal komen? En indien toch, zal er hoogst waarschijnlijk vrijspraak volgen. Want links gebroed in Nederland, net als in Pelgië, verslindt zijn eigen kinderen niet……
Ja mensen! We gaan op de lange duur onze slogans moeten aanpassen (=weeral islam-dominantie). ‘Eigen Volk Eerst’ wordt dan ‘Onszelf eerst, moslim meest’ en ‘Vol is nooit te vol tot ze barst’…..Van duidelijkheid gesproken, hé….
******************
Moszkowicz doet aangifte tegen 'haatzaaier' Van Bommel
woensdag 14 januari 2009 07:47
Advocaat Abraham Moszkowicz wil de SP-Tweede Kamerleden Harry van Bommel en Sadet Karabulut laten vervolgen. Tijdens een demonstratie riepen zij Palestijnen op tot een intifada tegen Israël.
Van Bommel in actie


Minister Ernst Hirsch Ballin (CDA, Justitie) gaat bij de politie na wat er precies is geroepen tijdens de afgelopen demonstraties tegen Israël. Hij bekijkt verder wat de politie en het Openbaar Ministerie daartegen hebben gedaan.

'Het aanzetten tot geweld en haat valt niet te tolereren. Maar of daar sprake van is, en in welke mate, dat gaan we na,' aldus de zegsman.
De advocaat doet de aangifte op eigen titel, meldt De Telegraaf.
‘De 2 Kamerleden scandeerden een regelrechte oproep tot geweld; een intifada met zelfmoordaanslagen tegen onschuldige burgers,’ zegt Moszkowicz.
Intifada
Van Bommel en Karabulut liepen vorige week zaterdag mee in een pro-Palestijnse protestmars in Amsterdam. Samen met onder meer de beruchte anti-Israël-activist Gretta Duisenberg riepen zij herhaaldelijk: "Intifada, intifada, Palestina vrij!"
Op de achtergrond was ook de leus "Hamas, Hamas, joden aan het gas" te horen. Of Van Bommel, die veel kritiek kreeg op zijn leuzen, dit hoorde is niet bekend, maar hij trad er niet tegen op. Achteraf ga Van Bommel aan dat hij niet doelde op geweld, maar op burgerlijke ongehoorzaamheid.
Janmaat
De aangifte is overigens ook gericht tegen Duisenberg. Moszkowicz deed enkele jaren geleden, samen met Herman Loonstein, ook al aangifte tegen Duisenberg, toen vanwege racisme en antisemitisme.

In de strafklacht wordt verwezen naar een uitspraak van de Hoge Raad uit 1999 over een veroordeling van voormalige Kamerlid Hans Janmaat van de Centrum Democraten.
De hoogste rechter bepaalde dat Janmaat zich schuldig had gemaakt aan het medeplegen van het aanzetten tot discriminatie, aldus De Telegraaf.
Vol is vol
Janmaat had bij een demonstratie geroepen 'Wij schaffen de multiculturele samenleving af'. Dat werd beschouwd als 'betrekkelijk neutraal'.
Maar omdat medestanders volgens de rechter veel verder gingen met de leuzen 'eigen volk eerst' en 'vol is vol', werd Janmaat toch veroordeeld. ‘Hier ligt de zaak veel scherper,’ aldus Moszkowicz.
**********************
Pssst. Namen onthullen dikwijls iets meer dan bedoeld….Ams iemand Abraham of Isaac noemt, is dat niet dikwijls het bewijs van … Ja, van wat? Laat het mij zo stellen; dat zijn 2 namen die veelvuldig voorkomen in de Joodse Bijbel….En voor dat soort mensen heeft men in Nederland (sedert de oorlog) een heilige schrik voor contrariëren. Als dat klopt, dan heeft Van Bommel daarin wel tegenslag….Voor die Karabulu trek ik partij. Een soort naamgenoot van hem, een zekere Karabuja, met zijn zwarte calischen, was een welgezien gast toen ik met mijn Ma mee mocht naar de zaterdagse markt in Ieper, aan de voet van het Belfort, ‘De Halle’ zeiden wij, bij Berten van Café ’t Zweerd….waar ‘de zot van Menen’ zijn koopwaar (schoenveters en schoenblink) stond aan te prijzen….

Geen opmerkingen: