zondag 11 januari 2009

ONTSLUIERING ONTSLUIERT

ONTSLUIERING ONTSLUIERT
Te midden van al dat GAZA-geweld, even een semi-komische noot…waarbij ik niet kan nalaten, als we dan toch begonnen zijn met zwarte lijsten aan te leggen, van een leuke suggestie te doen.
Laten wij alle onverdraagzame moslim-nieuwkomers op één grote lange zwarte lijst zetten. En laten we daarnaar handelen. Zonder subsidies. Opgekuist staat netjes.
Dit is het geluid van een Noord Nederlander, hier overgenomen opdat wij, ‘Zuid Nederlanders’ ofte Vlamingen (AUB géén Pelgen!) weten wat ons nog te wachten staat…

Sportscholen op zwarte lijst.
By boilingpoints (http://boilingpoints.wordpress.com/2009/01/11/sportscholen-op-zwarte-lijst/#comment-7606)
Landgenoten… Zijn we al zó ver afgegleden? Sportscholen die zich niet laten provoceren door opdringerige, stampij makende moslima’s, komen keurig op een zwarte lijst te staan. ‘Stichting Ontsluiert’ komt op voor gesluierde moslima’s. Zo ook voor de nu al omstreden Schiedamse haatlapdraagster die geweigerd werd door sportschool Fit For Free.
‘De zogenaamde zwarte lijst bevatten organisaties die zich niets aantrekken van de uitspraken van de Commissie Gelijke Behandeling (CGB).’
En gelijk hebben ze. De CGB staat in 99% van de gevallen aan de kant van deze provocateurs, dus boycotten dit zure klupje.
Deze brutaalmensen hebben kennelijk het recht om organisaties als Fit For Free te boycotten, gewoon om het feit dat men de eigen kledingvoorschriften wil handhaven. Ik spreek derhalve een fatwa uit jegens deze dwarse Stichting Ontsluiert. Je zou er haast een vervroegde ontsluiting van krijgen.
Wanneer je als organistatie je poot stijf houdt, wordt je bestempeld als racistisch en discriminerend. U bent niet goed geïntegreerd, u dient respect te hebben voor een weerzinwekkende, barbaarse doctrine en doet u dat niet, dan wordt u met rasse schreden op een zwarte lijst geflikkerd… Die allah-schreeuwers worden steeds brutaler! Donder es even op met je islamitisch vlagvertoon. Als het je hier niet bevalt, moet je als een speer wegwezen. Terug naar je zandwoestijn, stelletje Middeleeuwers.
Binnenkort komt BP met zijn eigen zwarte lijst.
Een zwarte lijst voor stichtingen die hardwerkende ondernemers op een zwarte lijst durven te zetten.
Tipje van de sluier: Ontsluiting.nl
Mijn zwarte lijst zal later uitgebreid worden.
Scheer je weg, griezelige provocateurs!
Dit bericht is geplaatst op om januari 11, 2009 door 8:37 am en is geplaatst onder Ergernizz.. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Reacties to “Sportscholen op zwarte lijst.”
Best handig, die lijst. Als je als racistische, xenofobe, door onderbuikgevoelens geleide autochtoon wilt weten waar je kunt fitnessen zonder geconfronteerd te worden met opdringerige, islamitische kledij, hoef je alleen maar de website van Stichting Ontsluiert te raadplegen. Er staan gelukkig niet alleen maar sportscholen op; ook basis- en middelbare scholen, een uitgeverij, een medisch centrum en zelfs een schoenwinkel worden door de wakkere stichting aan de schandpaal genageld. Geweldig toch, juist? Als je hoofddoekvrij schoenen wilt kopen, weet je nu waar je moet zijn.
Nog een tip: als je moslim-vrij wilt sporten: ga schaatsen ! Dit oer – Hollandsche vermaak is nog niet ontdekt door slachtoffer-hoofddoekjes. Op de schaatsbaan in mijn woonplaats heb ik tenminste nog niet één kopvod of baard aangetroffen. Discriminatie? Of zou schaatsen haram zijn?
****************
En nu de site van de ‘mèt haat straat’ gaan bezien…

Welkom
Welkom op de website van Stichting Ontsluiert. De Stichting stelt zich ten doel om de participatie en emancipatie van gesluierde moslimvrouwen te bevorderen.
Dit doet zij door een positieve benadering van gesluierde moslimvrouwen te bevorderen door de dialoog aan te gaan met overheid, werkgevers, onderwijsinstellingen en door het publiek te informeren. De nadruk ligt daarbij op het bevorderen van een open houding ten aanzien van gesluierde moslimvrouwen. Daarnaast wil de Stichting gesluierde moslimvrouwen profileren en ondersteunen in hun studie, carrière en vrijetijdsbesteding.
Het uitgangspunt daarbij is dat moslimvrouwen zich moeten kunnen ontwikkelen zonder daarbij onnodig belemmerd te worden vanwege het dragen van een hoofdsluier. De Stichting wil daartoe onjuiste beelden rechtzetten en discriminatie bestrijden.
Op deze website vind je meer informatie over Stichting Ontsluiert, de wereld waarin zij zich beweegt en de doelstellingen die zij beoogt te realiseren. Daarnaast vind je aanvullende informatie over thema's rondom de hoofdsluier en de emancipatie van moslimvrouwen.

Donaties
"...en welke rijkdommen gij ook weggeeft, het komt u ten goede en gij geeft alleen om Allah's welbehagen te zoeken.
En welke rijkdommen gij ook besteedt, het zal u ten volle worden terugbetaald en u zal geen onrecht worden aangedaan." (Qur'an 2:272)
Stichting Ontsluiert draait op een team van gedreven vrijwilligers. Dat is helaas niet voldoende om de stichting draaiende te houden. Ontsluiert ontvangt namelijk nog geen structurele subsidie en is daarom mede afhankelijk van donaties.
Daarnaast zijn onze activiteiten de laatste jaren sterk gegroeid en om deze uitbreiding voort te kunnen zetten zijn donaties van groot belang.
Giften zijn welkom bij:
Rabobank: 1438.50.458
t.n.v. Stichting Ontsluiert te Utrecht
*********************
U gelooft het niet? Overtuig dan U zelf: het kost U niets, en de Hekse-Mies/Dolle Mina’s zullen hun teller zien oplopen, in de mening dat ze succes halen. Gezien dat ze (voorlopig?) geen structurele subsidies ontvangen? Structureel….Zouden ze er soms occasioneel toch al gekregen hebben? In naam van Allah de Barmhartige….
http://www.ontsluiert.nl/nl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Geen opmerkingen: