maandag 12 januari 2009

ROTTERDAMS VENIJN ZIT IN HET STAARTJE

ROTTERDAMS VENIJN IN HET STAARTJE
De PvdA'er is enthousiast over het 'superstadsdeel', dat in zijn ogen kan concurreren met Purmerend en Almere.
Het ‘superstandsdeel’ of islam-territorium. Uit geloofsovertuiging samengetroept rond de moskee….Zijn ze soms bij Willem de Veroveraar (Hastings 14 oktober 1066) in de leer geweest? Zie
http://nl.wikipedia.org/wiki/Slag_bij_Hastings
Wie ooit het geluk had de eigenlijke landingsplaats van Willem de Normandiër in Zuid Engeland (Battle) te ontdekken, zal mij beter begrijpen. Wij vonden het zonder te zoeken en ik zal proberen het te beschrijven, zonder daarbij de pretentie te hebben het beter te weten dan Wikipedia….. Het is een soort reuzen land-tong, het omgekeerde van een estuarium. Hier kwamen de Normandiërs aan land, en vestigden er een soort onneembaar bruggenhoofd waarin altijd maar nieuwe versterkingen konden aangevoerd worden bij de eerste landingtroepen.. Net zoveel tot de Angelsaksers bij de neus naar de nederlaag gedwongen werden. Van daar uit kon de verovering van het ganse Britse eiland succesvol beginnen. De Angelsaksers hadden ook eerst gedacht: we geven ze deze kleine enclave en hun landhonger zal daarmee wel gestild zijn…Ze doolden! En hoe!
Elsevier brengt aan, en wij roeren de trom. Past op! Alle grote zeehavens komen in aanmerking voor deze werkwijze. Eerst Rotterdam. Dan Antwerpen? U bent niet vergeten dat de Heer Markoetsj de eerste Marokkaanse burgervader is met dubbel paspoort? Blijkt nu ook dat hij een volgeling is van ene Egyptische haatzaaier Joessoef Alkwa-rada-wie, maar dan in ’t Arabisch, en geschreven met maccaroni-slierten…..
*********************
'Marcouch wil superstadsdeel voor moslimgemeenschap'
maandag 12 januari 2009 09:49
De Amsterdamse stadsdeelvoorzitter van Slotervaart, Ahmed Marcouch (PvdA), wil in Amsterdam een 'stad op zich' creëren, die zich kan 'toeleggen op de integratie van immigranten'.
Ahmed Marcouch
Populariteit
De Egyptische haatzaaier Yusuf Al-Qaradawi is de geestelijk en politiek leidsman van de Amsterdamse stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch. Toch blijft Marcouch een van de helden van PvdA-leider Wouter Bos. Waarom toch?

Lees het hele Elseviercommentaar Populariteit van Ahmed Marcouch is een raadsel
Dat schrijft gratis dagblad De Pers vandaag, naar aanleiding van een brief van Marcouch aan andere Amsterdamse stadsdeelvoorzitters.
'Er kan een bloeiende moslimgemeenschap ontstaan met voldoende sociaal kapitaal. De moslimminderheid wordt dan een pluspunt,' schrijft Marcouch.
Concurrentie
Het superstadsdeel zou in het westen van Amsterdam moeten komen te liggen, buiten de ring.
De gemeente wil het aantal stadsdelen in Amsterdam inperken, het plan van Marcouch haakt daarop in. De PvdA'er is enthousiast over het 'superstadsdeel', dat in zijn ogen kan concurreren met Purmerend en Almere.
Kritiek
Politici reageren in de krant negatief op het plan. VVD-Kamerlid Paul de Krom vindt het plan de moslimgemeenschap te versterken ongelukkig. 'In een seculiere samenleving moeten bestuurders zich niet laten leiden door hun geloof.'
PvdA-Kamerlid Jeroen Dijsselbloem zegt niet te begrijpen wat hij bedoelt, 'Moslimgemeenschappen vormen zich om moskeeën en niet rond stadsdeelgrenzen.'
PVV-leider Geert Wilders stelt Kamervragen over het initiatief van Marcouch.
Door Maartje Willems
******************
Pssst Die PvdA van Wouter Bos,zijnis dat niet de boezemvrienden van onze ‘Steve’? Hoog tijd dat er nieuwe verkiezingen komen in Nederland, die deze ‘poepgaai’ een lesje in nutteloze overtolligheid geven…..In ons Apenland zijn de linksen sedert 6/2007 van 24,9 op 16,3 teruggevallen. Als er straks op 7 juni nieuwe verkiezingen zijn voor de Vlaamse regering, houdt niets hun verdere vrije val tegen. Want Mevrouw Genez…dat is alleen décolleté….Veel bloot maar weinig inhoud…..

Geen opmerkingen: