woensdag 28 januari 2009

TELKENS TERUGKEREN NAAR 1453

TELKENS TERUG NAAR 1453
Wat zou men er over schrijven, moesten de Vlamingen overal in binnen- en buitenland (Brussel bijvoorbeeld) gebedshuizen oprichten, die ze vervolgens toewijzen aan Jan Breydel, Pieter Deconinck of Godfried van Boonen (Boulogne – Boullion)?
Ja, ik weet het, de vergelijking loopt mank, maar ‘bloeddorstiger’ voorbeelden zijn bij ons niet voorradig.
Bij de Muzelmannen, de Saracenen, de Moslims (=3 synoniemen van elkaar) ligt dat een stuk eenvoudiger. Maar dat zeggen en schrijven zal die E.J.BRON in Het Vrije Volk van vandaag straks, na afhandeling van de ‘case’ Geert Wilders, wel zuur gaan opbreken. Zwijgen! Zal die, want wat hij zegt is belediging aan de dienaren van Allah. En als die beledigd worden, dan verharden ze. Wat eerst beduidt dat ze de straten onveilig maken, later gevolgd door het overnemen van de macht, om de rust te herstellen.
Misschien dat we door zwijgen een statium kunnen overslaan? Zodat door de macht van het aantal straks de islam op ‘democratische’ manier aan de macht komt…..Stijgende geboortecijfers bij de dienaren van Allah = stijgende kiezers voor Allah….Dan is het Allah Akbaar! Zand er over!

E.J. Bron 27 januari 2009

Overal in Europa noemen islamitische medeburgers tegenwoordig hun nieuw opgerichte moskeeën naar de grote christenhaters van hun geschiedenis.

Bijvoorbeeld de in het Duitse Ingelheim ingewijde en door politici en kerkvertegenwoordigers euforisch gevierde nieuwbouw heet ”Fatih-Sultan-Moskee”. Die naam werd hoogstwaarschijnlijk niet toevallig gekozen. De Turkse sultan Mehmet II. droeg de bijnaam ”Fatih” (”De veroveraar”). In het jaar 1453 heeft deze christenhater het tot dan toe christelijke Constantinopel onder de voet gelopen, alle christenen bijeengedreven, gespietst en onthoofd. Hij vernietigde het christelijke Byzantijnse Rijk. Het door hem bevolen bloedbad was afschuwelijk.

Overal in Europa noemen islamitische medeburgers tegenwoordig hun nieuw opgerichte moskeeën naar de grote christenhaters van hun geschiedenis. Velen applaudisseren wanneer bijvoorbeeld met steeds nieuwe ”Fatih”-moskeeën de gevoelens van Europese christenen met voeten worden getreden. In geen geval de islam ”beledigen”! Zouden christenen op het idee komen om een basiliek bijvoorbeeld naar de kruisvaarder Godfried van Bouillon te noemen? (Indien mogelijk – een bijzonder absurde voorstelling – een nieuw gebouwde kathedraal middenin een islamitisch land?)

Willen we de waarheid niet weten? Het wordt door politici begroet dat de Europese hoofdstad Brussel ”multicultureel” is. Van de nieuwgeborenen is daar 57% moslim. Net zoals in vele andere Europese steden is ook daar de naam Mohammed de meest voorkomende voornaam voor mannelijke nieuwgeborenen. Brussel zal volgens informatie van de universiteit van Leuven over ongeveer 15 jaar een voornamelijk islamitische stad zijn.

Die ontwikkeling zie je in heel Europa. En overal geven we onze waarden op: in Denemarken betaalt dit jaar de eerste kerk beschermingsgeld aan moslims om hun christenen tegen overvallen tijdens het kerkbezoek te beschermen. We hebben weliswaar wetten in Europa, die eigenlijk voor iedereen gelden, en desondanks accepteren we intussen zelfs islamitische ”Sharia-rechtbanken” en geven we ook onder bepaalde voorwaarden toestemming aan moslims voor polygamie. In landen zoals Zweden discussieert men over strafvermindering voor ”eermoordenaars” – al het andere zou immers de islam kunnen beledigen!

Een ”strijd van culturen” vindt niet plaats. Wij geven onze waarden zonder verzet op. Onze kinderen zullen ons bittere vragen stellen. Dan zou het echter wel eens te laat kunnen zijn om de ontwikkeling nog te stoppen.

E.J. Bron

Geen opmerkingen: