donderdag 15 januari 2009

VLAAMS BELANG LIMBURG

VLAAMS BELANG LIMBURG


Gisteren over het hoofd gezien: ook Limburg is klaar met zijn lijsten.

Gaarne help ik ook die mare te verspreiden. Want niet iedereen leest regelmatig de webstek van het Vlaams Belang. Spijtig. Want daar vindt U de helderste en de zuiverste standpunten die in de politiek maar mogelijk zijn. Ik doe dit natuurlijk ook om de aandacht te trekken dat het Vlaams Belang als eerste partij klaar is voor de kiescampagne.

Het is maar dat U het geweten zou hebben, om voort te vertellen wie er korst op de bal speelt.
Dat is gewoonlijk de ploeg die het hardst gaat voor de overwinning…..op de hielen gezeten respectievelijk door de Partij der Woordbrekers, de Partij der Openstaande Hyporcrieten en de Partij der Scoialistische Progressieven-Anciaux’s (SP-A). Aan het staartje bengely JMDD, voor zolang de partij LDD nog kan/mag opkomen onder de eigen naam: nu g’t zegt: die JMDD heeft echt ’n trekje weg van Mussolini….(zie volgend stukje over AFF)

VB-lijst Limburg en West-Vlaanderen

14.01.2009 12.12u - Enkele weken geleden maakte het Vlaams Belang in Limburg al de belangrijkste kandidaten voor de Vlaamse verkiezingen bekend. Huidig Kamerlid Linda Vissers uit Overpelt trekt er de Vlaams Belang-lijst. Zoals Het Belang van Limburg opmerkte, is Linda daarmee de eerste vrouwelijke lijsttrekker ooit in Limburg. Chris Janssens uit Genk staat op twee, Annick Ponthier uit Bilzen vervolledigt de top-drie. Bij de opvolgers staan de huidige Vlaamse volksvertegenwoordigers Kathleen Martens (Hasselt) en Leo Pieters (Maaseik) op één en twee.

Zopas maakte het Vlaams Belang ook in West-Vlaanderen zijn provinciale lijst bekend. Frank Vanhecke, voormalig Vlaams Belang-voorzitter en momenteel Europarlementslid, trekt de West-Vlaamse kandidatenlijst voor onze partij. Op twee en drie …/…

De overige provinciale lijsten worden de komende weken bekendgemaakt. Terwijl de meeste andere partijen de lijstvormingsprocedures nog moeten starten, heeft het Vlaams Belang ze reeds afgerond. Dat maakt dat onze mandatarissen en militanten straks de handen vrij hebben en zich voor de volle honderd procent kunnen concentreren op de komende verkiezingscampagne.

Bron http://www.vlaamsbelang.org/

Geen opmerkingen: