donderdag 15 januari 2009

WEL AANE MARIEKE WAAR GAAN WE NAARTOE ?

WEL ANNE MARIEKE WAAR GAAT GE NAARTOE ?
De stoet van linkse prominenten die quasi dagelijks voorbij trekt doet mij denken aan een hemelse stoet van fijne engeltjes en glorieuze serafijnen, zoals deze ooit opdoken in de verhalen van onze Moeder de Heilige Kerk.
Beiden (Kerk en Stoet) zijn ontsproten aan de rijke verbeeldingskracht van half gare bedriegers. Van de Kerk kunnen we dat aanvaarden omdat haar doelstellingen op een hoger niveau liggen (het Hiernamaals) maar van de Sossen is dat een wraakroepende zonde, net als ‘het achterhouden van het loon der werklieden, als die oud-kerkelijke termen U nog iets zeggen…..
Zij ontstelen het geld aan de kleine man, louter en alleen ten eigen bate, bovenop hun al zo riante vergoedingen. Gisteren was hier het lijstje van Stoofvlees met Frieten en voilà, d’er kan weer een naam aan toegevoegd worden. Dit keer niet met tuttefrut, maar liefst met 1.600.000 Bef over 4-5 jaar….. Dat is méér dan een hardwerkende sukkelaar in doorsnee verdient op een jaar!
En vergeet niet: het zijn maar de topjes van de ijsberg die uitkomen! Wat zou dat niet zijn, moesten de mandatarissen van het Vlaams Belang eens kunnen snuffelen onder de mat!
Ten dien einde is het de moeite waard om nog eens de vragen van de Raad van State van gisteren te herlezen…..daar waar de vraag komt over het intrekken van de partijfinanciering in geval van fraude….
Is er iemand die weet, of denkt te weten waarom alleen de BRT en de Concentrakranten dit bericht brachten? Tenminste, als ik mij niet vergis….
*********.
15/01 Lizin soupeert 40.000 euro met Visakaart ziekenhuis Hoei
PS-politica Anne-Marie Lizin ligt opnieuw zwaar onder vuur. Ze zou met de Visakaart van een ziekenhuis allerlei onverklaarbare uitgaven hebben gedaan. Haar partij is een intern onderzoek gestart.
Tussen 1998 en 2002 deed Lizin, burgemeester van Hoei, zo'n 40.000 euro op met de kaart van het lokale ziekenhuis. In die vier jaar tijd ging ze met de Visa niet alleen naar de kapper of de chocolatier. Ze betaalde er ook haar hotel- en restaurantrekeningen mee en haar 23 reizen die zogezegd in het kader stonden van de sociale rol van het ziekenhuis.
Bolivië
Zou zou Lizin op de kosten van het ziekenhuis Parijs, Barcelona, Genève, de VS, Japan, Frankrijk, Gabon, Bolivië en Ecuador aangedaan hebben.
Normaal moest Lizin bij elke uitgave met de kaart toestemming hebben van de raad van bestuur van het ziekenhuis, maar die gaven nooit een goedkeuring.
Hartaanval
De PS reageert verbolgen. "De inventaris toont immers dat er onverklaarbare uitgaven zijn gemaakt. Alle PS-leden moeten een gedrag vertonen dat conform is aan de waarden van de partij. Afhankelijk van het onderzoek zullen we maatregelen treffen."
Lizin kan nog niet reageren op de nieuwe hetze. Ze verblijft momenteel in Zuid-Frankrijk, waar ze herstelt van een hartaanval.
**************
Bron GVA

Geen opmerkingen: