zondag 25 januari 2009

WILDERS IN DE PEILINGEN

WILDERS IN DE PEILINGEN

Het moet zijn aanklagers wel bitter in de mond smaken! Op woensdag 21 januari hem, de Duivel-in-Persoon in vervolging gesteld zien, en op vrijdag 23 januari, twee dagen later, moeten vaststellen dat de beschuldigde de hoogste score haalt in de landelijke peilingen…..Zou er hen geen lichtje beginnen dagen? Of, als dat via een West Vlaams spreekwoord beter doordringt: ‘Zouden ze geen aap in zijn kl… bijten? Is trouwens een spreekwoord op hun niveau (zie Kayman)
Misschien verhopen zij, samen met het Hof aldaar, zijn zaak nog beter te kunnen dienen door de vervolging verder te zetten? Misschien door het te laten komen tot een rechtszaak, en wie weet tot een uitspraak…..Heeft Nederland dan niet genoeg aan één ervaring? De Pim Fortuyn-ervaring….
Pim nam zich, bij leven natuurlijk, voor om Staatshoofd te worden. At your service, of beter, zoals de nog altijd in leven zijnde Obama het verwoordde: ‘Yes, we can’…..Nu ligt het dus in de lijn der verwachtingen dat Geert Wilders op die manier staatshoofd kan worden. In ieder geval zou hij dan zo geen ijdeltuit als Fortuyn zijn…
En weetewa? Ik las nu onlangs dat het water met Filip Dewinter niet meer zo diep blijkt te zijn….
Als de Waarde Heer Geert Wilders in ’t voorbijgaan (en passant dus) zich niet kan ontfermen over zijn benedenwaartse geestesgenoten, die onder een ander staatsverband zuchten? Het zou in één moeite kunnen doorgaan. Een nieuwe soort Willem-de Zwijger, die de Nederlanden weer één en ondeelbaar maakt. Willen wij, in Vlaanderen, alvast voor ‘Brussel’ een nieuw ‘Plakkaat van Verlaetinghe’ beginnen opmaken?
Als één koe over de sloot is, volgen gewis al d’andere….

Wilders als raket omhoog

Tijd voor de wekelijkse opiniepeilingen. Zijn er nog verschuivingen aan het politieke front, of is het een glas, een plas en blijft alles zoals het was. Nou niet echt. Want als er NU verkiezingen zouden worden gehouden kan de PVV van Geert Wilders rekenen op 20 zetels.
En daarmee is de door het Gerechtshof als criminele organisatie bestempelde PVV op dit moment de op twee na grootste partij van het land. Alleen het CDA (29) en de PvdA (27) kunnen rekenen op nog meer pluche in de Kamer.
Met dank aan René Danen, Rutger van Santen, Dolf Jansen, Mohammed Rabbae, Jörgen Raymann, Harry de Winter, Hedy d'Ancona en Tanja Lubbers (directeur omroep LLink, Voor afschaffing van de vrijheid van meningsuiting een betere wereld. Juist Nu!).

*************
Psst. Ik plagieer nogmaals, en dan met intense vreugde, dit artikel bij GeenStijl.nl, om 2 redenen. Eerstens ter attentie van de belse Inquisitie-patroon, de H. Seppius Weissius, om te zeggen dat zijn/hun beurt ook komt, zo te kakken worden gezet als de Nederlandse ambtsgenoot ‘Nederland bekent Kleur’, en tweedens opdat de namen van de aanklagers ‘for evermore’ in ons collectief geheugen zouden gegrift blijven…..

Geen opmerkingen: