zaterdag 17 januari 2009

ZINLOOS GEWELD INCH ALLAH

ZINLOOS GEWELD INCH ALLAH
Er zijn zo van die dagen die voortkabbelen als een rustig plattelandsbeekje, zoals Vlaanderen er zoveel telt (hier zijn het bruisende kleine bergriviertjes). Vooral als het lange week-end wenkt, wordt gezegd, en waar op het Internet zeer weinig sensatie te rapen valt.

DeVaderlandse pers, met name De Krantenkoppen, de enige geschreven nieuwsbron waarover ik hier beschik, zijn zo saai als de spreekbeurt van ene genaamde Wilfriede Martèns, Vriend des Keunings. Daar konden wij ons tenminste nog verlustigen met het aantal keren ‘evident’, dat de Evidente als tussenwerpsel gebruikte.

De Krantenkoppen vandaag? Twee berichten die er uit springen: de Vlott-preek (zie elders) en de titel ‘'Mijn vriendje is het beu dat iedereen naar mijn borsten kijkt', over dat teenagerke met het UNOX-soep petje, in massa onderweg om op Nieuwjaarsdag een badje in zee te nemen….Arm Vlaanderen!

Elders nochtans draait de vernietiging door, in weerwil van wat men ons tracht te doen geloven. Al vliegt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel…

Mij schieten alle woorden tekort. Tenzij dat onderstaand artikel met video, verplichte lectuur zou dienen te zijn in alle kerken, moskeën, redactie lokale,Volkshuizen, theaterzalen, filmzalen om bovenal niet te vergeten de even vele parlementen die ons land rijk is.

Ik verwijs, met erkentelijkheid voor de boodschap, naar

http://kafirharby.blogspot.com/

***************************


Zit u momenteel met de zakdoek in aanslag naar die niet aflatende stroom bloedige beelden uit de Gaza-oorlog te kijken? Vraagt u zich daarbij af of de Israëli's misschien toch niet wat teveel bruut geweld gebruiken om Hamas kreupel te slaan?

Vooraleer u hier affirmatief op antwoordt, zou ik u willen verzoeken naar volgend kort videoclipje te kijken ( Hamas shoots Fatah, their Pali brothers... ).

Nadat u het heeft gezien, zal u er ongetwijfeld mee instemmen dat de Israëli's bommen noch granaten mogen sparen om deze "beesten" naar de eeuwige jachtvelden te blazen.

Dat deze bloeddorstige barbaren zich tussen vrouwen en kinderen verschuilen en er niet voor terug deinzen hen met eigen granaten op te blazen omwille van propaganda-doeleinden, heeft voor gevolg dat er inderdaad teveel burgerslachtoffers vallen, maar die zijn allemaal op het konto te schrijven van Hamas, wat de linkse pers met BBC World op kop hierover ook moge berichten.

******************************

Psst Ik wil echt niet verwijzen naar de oorlogsjaren. Maar zijn dat geen beelden die sinds lang op onze netvliezen gebrand staan? Toen droegen de beulen Feldgrau of SS-Zwart. En de wereld zwoer toen: dat mag nooit meer gebeuren…. In het Oosten hadden de beulen tenminste nog het excuus dat het om ‘Untermenschen’ ging. Hier zien we moslimbroeders andere moslimbroeders executeren, met een duivels plezier, wat we niet zagen bij hun voorgangers….

Geen opmerkingen: