dinsdag 10 februari 2009

AL QUADA BOSBRANDEN IN AUSTRALIA ?


AL QUADA BOSBRANDEN IN AUSTRALIA?

Zelden op nooit lees ik Australische dagbladen. Maar als mijn aandacht getrokken wordt op de inhoud van FOX NEWS van Maandag 9 Februari 2009, dan blijf ik daar toch even bij stil staan….Het spreekt vanzelf dat het niet de OM (Oude Media) waren die hier op mijn aandacht trokken – maar een gekende goede web-wind die in mijn richting blies.
Van de kant waar er reactie moet komen, (afliegen, minimaliseren, ridiculiseren) zullen we wel niets horen….Over ‘dom houden’ gesproken tegenover de voordelen van het Internet-Zoonder-Censuuur! Maar ja! Er is zoveel belangrijker nieuws te fantaseren over een voetbaltruitje (Genk) met het cijfer ‘88’, dat blijkbaar een idee-fixe is van de inheemse socialisten, waarschijnlijk uit heimwee naar die goede oude nationaal socialistische tijden….’88’ ofte tweemaal de achtste letter van het alfabet, H.H., ofte Heil Hitler…..Om zelf niet verdacht te worden daar zo gaarne aan terug te denken, beschuldigen ze hun tegenstrevers…Typisch voor Nazi’s en Tjeven…
Besluit: van de wieg tot het graf, de moslims slaan ons paf!
Volgens analist en antiterreur-agent Jarret Brachman beantwoorden bosbranden goed aan de recente discussies op Al Qaeda forums , omdat ze makkelijk uit te voeren zijn, een grote impact hebben, een laag risicogehalte inhouden en grote media-aandacht vangen. Wat wil een mens meer in dit leven ? Tegelijk wordt verwezen naar oproepen om olievlekken te veroorzaken op bergwegen in Europa, waterleidingen te vergiftigen en bussen in ravijnen te laten neerstorten. Dit alles ter meerdere eer en glorie van de Vredelievende Godsdienst.

Bron en vertaling: Angeltjes

"Forest fires track well with the latest discussion trends seen in the Al Qaeda forums — easy to do, big impact, low security risk, high media coverage," said Al Qaeda expert Jarret Brachman.
"We've seen these kinds of appeals for action, be it setting fire to forests in Australia, to creating oil slicks on mountain roads in Europe, to poisoning water supplies and driving buses off bridges in the United States.
"The fact is that the Al Qaeda ideology is starting to branch out to more of an 'anyone, anywhere, anytime, anyhow' approach."
Ziehttp://www.foxnews.com/story/0,2933,490306,00.html

Waarom denk ik nu ineens aan Ganshof Vander Meeren, en het Reisagentschap naar de kiosk van Abbeville, in de meidagen van 1940? Staan wij nu na vandaag op de lijsten van het Spionnencentrum? Om mee de cel in te gaan met Geert Wilders? Want de mensen hun ogen openen wordt haat zaaien genoemd. Typisch nazistisch, nietwaar? De zaken op hun kop zetten….

Geen opmerkingen: