woensdag 11 februari 2009

DE BEZETTING 40-45 (VERNIEUWDE UITGAVE)


DE BEZTTING 40-45 (VERNIEUWDE UITGAVE)

Groot-Brittannië weert Geert Wilders
wegens ‘gevaar voor publieke orde

Groot-Brittannië heeft Geert Wilders de toegang tot het land ontzegd. Wilders was door een lid van het Britse Hogerhuis uitgenodigd om donderdag zijn anti-Koranfilm Fitna te vertonen. De Britse regering heeft Wilders laten weten dat hij vanwege zijn opvattingen een gevaar is voor de publieke orde en dat hij daarom het land niet in mag.


Vorige maand zou Fitna ook al worden vertoond in het Britse parlement, maar
dat ging niet door na felle pro-testen van moslims. Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken betreurt het dat een parlementslid de toegang tot een ander EU-land wordt geweigerd. Hij heeft zijn ongenoegen telefonisch kenbaar gemaakt aan zijn ambtgenoot David Miliband.

Wilders zelf is vooral verbaasd. Hij zegt dat hij een dergelijk besluit van Iran had verwacht, maar beslist niet van Groot-Brittannië. Wilders overweegt donderdag gewoon op het vliegtuig te stappen.

Bron: Weredlkrant


Het land dat in WO II de wereld de verknechting leerde bevechten, heeft zich na 60 jaar van de regen in de drop gewerkt, De Europse cultuur-eigen Nullen hebben de eigen Enen zo goed als vernietigd, om nu te ontwaken in een middeleeuwse verslaving.die zo goed werkt, dat ze het zelfs niet durven voelen…..Heden het land der Vrijheid bij uitstek (Churchill-land) en morgen wij…..

Geen opmerkingen: