vrijdag 27 februari 2009

DE GLORIEDAG IS AANGEBREEKT

Dat was, met dikke spetters van letters, de kop van Le Soir die mij deze morgen, bij ’t ontwaken, voor ogen zweefde. ’n Slechte vertaling van het begin van de Marseilleise. Maar wat wilt U! Alle begin is moeilijk en op de lange duur zullen ze ’t wel geleerd krijgen….
Een uitprint van DE ZONDAG (De Stereekkrant/Antwerpen) met als zegebulletin, neen niet de poll van zondag 22 februari, maar de verkiezingsuitslag van zondag 7 juni 2009 lag voor mij. Ik moest dus meer dan 4 maand geslapen hebben, want toen ik ging slapen was het nog 22 februari….NV-A en Vlaams Belang 60 %
Op de TV, op alle vaderlandse zenders, was er slechts een testbeeld te zien, maar voor het overige waren de flitsen bij alle zenders ter wereld duidelijk. De Zot van A gevlucht. Den Ouden Toeback in een dievenwagentje weggevoerd. Tanks (alle 6) getooid met de Rode Haan in een Halve Maan hadden hun stelplaats verlaten, en trokken op naar het Parlement. Madame 1000kette schruwelde ‘Non, Non Mille Fois Non’, terwijl ze wegens dringende redenen weggeroepen was naar veiliger oorden. Ik zag de Troonopvolger als gevechtspiloot in de cockpit van zijn F 16 klauteren, maar wonder bij wonder; het toestel ging er ronkend en slingerend vandaar, in achteruit…waar uit bleek dat de vlieglessen nooit tot in ‘vooruit’ geraakt waren…….
Ik zag Weverken en Winterken hand in hand verschijnen op het balkon van het Brussels stadhuis, terwijl één na één de namen van de vroegere gevluchte Grote Verstanden opgeroepen werden, waarbij de menigte, net als Keizer Nero in het Oude Rome, hun lot bezegelde door de duim naar beneden te draaien. Ze stapten met gebogen hoofden hun lot tegemoet, in de hoop bij hun verbanning onderdak te vinden in hun zo geliefde moslim-thuislanden.
Ik zag prikkeldraad verschijnen, op handkarren gestoten door Bekende Koppen die met houten palen hun eigen omheining moesten bouwen, waarin ze zouden leven onder strenge wederopvoedings-tucht, water en droog brood. Ik dacht de kopstukken te herkennen van de kleurvakbonden en andere kaviaar-socialisten, die evenveel jaren zouden ‘zitten’ als ze in de vakbeweging ‘gestaan’ hadden, en daar het merg uit de beenderen van de kleine man gezogen hadden. Hun vakantie in de open gezonde lucht kon beginnen. Hygiënisch verantwoord en stress-bestendig.
Ik zag onze ‘penitentiaire tuchthuizen’ tegen de vlakte gaan en herverkaveld tot sociale woonwijken, telkens in de duurste stadswijken, daar alle bewoners overgebracht waren naar Marokko, Tunesie, enz, waar ze konden genieten van het inheems regime aldaar.
Nieuwe grensschenners zouden de dag zelf dat ze opgepakt werden, in containers ‘all comfort’ in de bagageruimte van de lijnvluchten naar de landen van herkomst terug gevlogen worden.
Eventuele islamofielen, of islanazisten die zouden overblijven zullen na één maand (30 dagen) verscheept worden naar Iran/Irak of Afghanistan, naar keuze. Dit niet zonder dat hen de film ‘De Geveerfde Vogel’ zal vertoond geweest zijn, waaruit zij kunnen leren dat een vogel, besmet met een paar vreemde veren of verf op die veren, uit de massa door zijn soortgenoten weggepikt wordt…..
Eenmaal alle etterende zweren weggesneden, zou kunnen overgegaan worden tot de orde van de dag….Zwitsers Model. Werkzaam en werklustig.
Maar toen ik de gordijnen verder openschoof, regende het. De koffie uit de keukenb rook goed – en de Nieuwslezer op de Italiaanse TV hoorde ik mordicus staande houden dat het maandag was…23 februari en dat de atmosferische storingen nog verre van voorbij zouden zijn….

Geen opmerkingen: