donderdag 5 februari 2009

ER WERD GEHOUDEN EEN GROOT BANKET

ER WERD GEHOUDEN EEN GROOT BANKET…
En het hoofd werd op de tafel gezet….
Dat was uit ‘Heer Haelewijn’ in het Middelnederlands e heeft dus niets te zien met de Heer Wilders….Alhoewel…..
Bedenking.
Hieronder staat een soort inventaris van in het oog springende ultra’s. Zou zo’n lijst, in ons land, uit voorzorg, ook niet nuttig kunnen wezen? Google kan niet alles weten….En het is altijd praktisch de nodige gegevens direct bij de hand te hebben.
Ik stel voor dat we doen zoals de Staatsvuiligheid, tenminste als deze dit reeds doen in dezelfde richting. Bij de Balanscentrale de Stichtende Leden en de Raad van Bestuur opvragen van alle Nieuw-Belse VZW’s, moskeebesturen, enz. Die gegevens zijn openbaar en dus voor iedereen beschikbaar.
Wedden dat de draden, lijk spinnewebben, van de ene naar de andere lopen? Telkens te liëren met moskee-immans,webstekken en moslimblogs en moslim-advocaten: de brave burgers vallen er zo van tussen. De samenzweerders zullen blijven plakken….

In deze derde update zal ik ingaan op de aangevers met een islamitische achtergrond, waarmee het beeld dat de vervolging van Wilders geinitieerd is door een kongsi van extreem links en islamisten aangetoond en verhelderd wordt.

As Soennah moskee
De salafistische As Soennah moskee wordt geleid door imam Sheik Fawaz Jneid, die vooral bekendheid geniet door zijn uitspraken over Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh, na het verschijnen van "Submission". De imam in betreffende preek: “O Allah, stort uw woede en toorn neer op hen. O Allah, treft hen met een ziekte waarvan de genezing de bewoners van de aarde te boven gaat en zij vervolgens naar de dood snakken, maar deze niet treffen. O Allah, treft Van Gogh met een ellende waarna hij de dood zal wensen, maar deze niet zal treffen. O Allah, verblindt het gezicht van Hirsi Ali, zoals U ook haar hart hebt verblind. O Allah, bezorgt haar hersens kanker. O Allah, bezorgt haar tong kanker.” Bij deze donderpreek waren ook leden van de Hofstadgroep aanwezig, waaronder Mohamed Bouyeri, die korte tijd later Theo van Gogh slachtte in de straten van Amsterdam.

Ali Al-Jaberi
Deze Ali Al Jaberi is eerder besproken in de updtae over de "studenten" van Gerard Spong. Sinds 2008 is hij bestuurslid van de NMO (Nederlandse Moslim Omroep).

Mohamed Yosuf Haydary
Rotterdamse student communicatie en media. Aangesloten bij "Nederland Bekent Kleur" van hyperactivist en HAMAS promoter René Danen.

Khalid Bedri
Bedri is gehuwd met de 26 jaar oudere Nan Luursema, een astrologe die wereldberoemd is in de New Age wereld en mede aangeefster tegen Wilders is.

A. el Aqde
Onbekend. Tips welkom.

Cüneyt Kocak
Intercedent bij Randstad in Utrecht.

Dirim Kutlar
Rechtenstudent en penningmeester van de Juridische Faculteitsvereniging. Juridisch Jihadi in wording?

A. Daskapan
Ahmet Daskapan kwam enige jaren terug in het nieuws nadat hij middels mandaat van collectief geworven (Turkse) nieuwe leden Groen Links in Den Haag wilde kapen, analoog aan de kaping van D66 door Turken.
Daskapan is zeer bedreven in de hanteren van het "discriminatie"chantage. Overal waar Daskapan zijn gezicht laat zien hakt hij met datzelfde bijltje om door middel van deze ethische chantage macht te verwerven.

H. Raza
Haroon Raza, advocaat in Rotterdam en gelieerd aan de "Internationale Socialisten", een "Trotzkistische" organisatie die zich meester heeft gemaakt van de terminologie en strijdwijze van extreem links. De IS hebben een mantelorganisatie voor studenten, waarvan een aantal leden ook aangifte tegen Wilders deden. De IS heeft banden met de islamisten van het AEL en supporteren HAMAS en andere islamistische terreurorganisaties.

M. Elyamani, voorzitter El Fath moskee te Maastricht
Over deze moskee is nog geen informatie beschikbaar. Wel is de naam van deze moskee een duidelijke aanwijzing hoe de bestuursleden en imam(s) hun gebedshuis zélf zien. De naam "El Fath" betkent "de veroveraar" en is volgens politicoloog Bassam Tibi direct een directe verwijzing naar de Jihad in Christelijke gebieden. De eerste moskee met deze naam werd in de 15e eeuw door Suiltan Mehmet de tweede gesticht in het net op de Christenheid veroverde Constantinopel. Volgens Duitse Turkijedeskundige Ursula Spuler is een dergelijke naamgeving aan een moskee in Europa een bewuste provocatie van de oprichters jegens hun westerse gastheren(dames), die de betekenis van deze naamgeving natuurlijk helemaal niet kennen of doorgronden.

Z. Zouggari, voorzitter Islamitische Studentenvereniging Maastricht
Rechtenstudent

B. Saadane, voorzitter Limburgse Islamitische Raad
Sadaane is een van de invloedrijkste moslims in Limburg. Sadaane heeft duidelijk gemaakt dat de promotie en verspreiding van de islam voor hem de belangrijkste drijfveer is voor zijn alom tegenwoordige aanwezigheid in allerlei (gesubsidieerde) moslimorganisaties. Een echte beroepsislamist dus.
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=7035



Beoordeling
Zoals eerder opgemerkt is duidelijk dat de aangifte tegen Wilders een gezamenlijk project van islamisten en extreem linksen (met sterke pro islam sentimenten) geworden is. Wie onze Westerse beschaving een warm hart toedraagt zal inzien dat dit impliceert dat het proces tegen Wilders hoe dan ook een politiek proces is, ook als men de rol van de drie rechters van het Hof Amsterdam buiten beschouwing laat. De bedoeling is helder: islamkritiek moet verboden worden. De strategie om Westerse waarden- en rechtsstelsels in te zetten tégen de Westerse beschaving en ten dienste van de islamiseringsagenda is internationaal een beproefd middel geworden, denk bijvoorbeeld aan het proces tegen islamwatcher Mark Steyn in Canada.
Het verbaast me steeds weer dat de meeste Nederlanders islamisten onderschatten en daarom niet begrijpen dat de motivatie van de aanklachten tegen Wilders anders is dan op het eerste gezicht lijkt. Onder de uiterst effectief gebleken vlag van "racisme en haatzaaien" koersen de islamisten die Wilders veroordeeld willen zien aan op een verbod op islamkritiek. Dat is een integraal onderdeel van de strategie die islamisten bedacht hebben.
Waar een forse veroordeling van Nederlanders die aangifte gedaan hebben tegen Wilders op zijn plaats is vanwege het faciliteren van de verborgen islamiseringsagenda van de islamitische mede- aangevers, is respect en waardering voor de islamitische aangevers passend. Wie duidt het hen euvel dat ze met toewijding en intellect datgene waar ze heilig in geloven willen verspreiden. Tenslotte volgen zij daarmee de opdracht die ze als moslim hebben. Vrome mensen, die trouw zijn aan hun overtuigingen en verplichtingen en op hen passende wijze de Jihad volgen.
Een respectvolle grondhouding tegenover deze islamisten is aanbevelenswaardig, hoezeer men inhoudelijk ook van mening kan verschillen met deze moslims en hoezeer men ze ook wil bestrijden in hun pogingen om het Westen te islamiseren. Pas nadat men de islamitische tegenstrevers aanvaardt is men in staat hun strategie en vasthoudendheid juist te duiden en te begrijpen.

http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html



Tips over de aangevers tegen Wilders én degene die de 3 rechters bij het Hof verzocht zitting te nemen blijven van harte welkom.
bbottehond@linuxmail.org
Bron Het Vrije Volk

Geen opmerkingen: