vrijdag 20 februari 2009

HET LEGER VAN SPARTACUS

HET LEGER VAN SPARTACUS

Op het Italiaanse eiland Lampedusa zijn bij een opstand van illegale immigranten in een detentiecentrum tientallen mensen gewond geraakt

Een deel van het detentiecentrum is in brand gestoken. De gedetineerden probeerden te ontsnappen, maar toen dat mislukte koelden ze hun woede op de politie. De vluchtelingen raakten slaags met veiligheidsdiensten, die traangas inzetten.

Sommige immigranten probeerden door een hek hete breken, maar werden tegengehouden door beveiligers, aldus de politie. Zeker veertig mensen raakten gewond, van wie enkelen door het inademen van rook.

Volgens de politie komen de meeste immigranten in het detentiecentrum uit Tunesië.
Circa twintig mensen zijn gearresteerd voor brandstichting.
De vluchtelingen protesteerden tegen de aangekondigde repatriëring van 107 Tunesische illegale immigranten

Bron Wereldkrant


Hurriya, Nidham, ’Adala (Vrijheid, Orde, Gerechtigheid)

De eerste drie woorden zijn Tunesisch (Wikipedia) en schijnen de plaatselijke ‘Eendracht Maakt Macht’-leuze te zijn van dat land. Verder blijkt dat Tunesië zichzelf via zijn voornaamste politieke partij Rassemblement Constitutionel Démocratique (RCD).noemt en voor 98 % islamitisch is. Waarom ontvluchten de burgers dan zo’n droomland?

Tunesië is het thuisland van Hannibal, de Punische Oorlogen en Carthago en, toen ik vroeg in de morgen Wikipedia opende voor nadere inlichtingen, heb ik mij na een paar uur met tegen-goesting daaruit moeten wegtrekken, danig was de lectuur (en het surfen!) meeslepend.. .

Een paar bedenkingen.

1° Die sukkelaars, die met gammele bootjes overgestoken waren naar het minuscule eilandengroepje Lampedusa (Italië) waren dat wel zo’n sukkelaars? Wat was er verkeerd aan hun thuisland? Islamitisch en Democratisch – wat kan men nog meer verlangen?

2° Zijn de Italiaanse autoriteiten nu onmensen, of hebben ze gelijk door deze geplande repatriëring?

3° Mensenhandel? Of geplande stille verovering?

4° De bevolkingsexplosie richten op de Arabische wereld – drastische maatregelen om het Westen als droomland te ontraden.

5° Geen eurocent ontwikkelingshulp meer besteden, geen vis meer geven, maar de mensen leren vissen...Trouwens, de Arabische broederschap zwemt in de oliedollars….

6° Dat zal niet lukken? Waarschijnlijk niet, want dan zou op die manier de muselmanse invasie van Europa en de diefstal van onze rijkdommen vertraging oplopen. Geluk dat Berlusconi hier aan de macht is gekomen. Want anders zouden de Italiaanse Nullen waarschijnlijk nog een pendeldienst ingericht hebben Tunis/Rome, of wie weet, een luchtbrug om de immigratie een handje toe te steken….

7° De link naar de Leider van de slavenopstand in Rome, Spartacus? Niet moeilijk. Eeens komt de dag dat die ‘sukkelaars’ zich keren tegen de meer-begoeden….Dan heeft de Islam 2 vliegen in één slag: rijkdom en macht…..

Geen opmerkingen: