vrijdag 13 februari 2009

HOE VER KAN NAIEVITEIT GAAN


HOE VER KAN NAIEVITEIT GAAN
Hoe legt men in vijandelijk en te veroveren gebied in vredestijd best een netwerk aan van koeriers, werkzaam voor de Dag van Allah?
Men richte, open en bloot, een Pan-Europese Vereniging op, liefst VZW, liefst gesubsidieerd, liefst met veel tam-tam als oogverblinding, met tentakels van Noord naar Zuid, en van Oost naar West. Men houde voor ogen, dat er een substantiële en betrouwbare basis zo vlug mogelijk moet functioneren. Zodat ze ondergronds kan gaan, zodra de ordewoorden gegeven worden. Geniaal en simpel tegelijk! Leven en groeien als een parasiet diep geworteld in het te vernietigen> lichaam; zoals parasieten altijd doen….
Is deze visionaire indruk te kort door de bocht? Ik help het jullie verhopen. Maar eerlijk! Wat is nu ineens het nut van dergelijk initiatief? Klinkt de gegeven uitleg niet ietwat àl te doorzichtig? Wie zijn die Nuttige Idioten die hieraan meewerken? En dat terwijl de Nullen dit idee met geestdrift propageren, zodanig dat ze het overal helpen verspreiden in hun nieuwsmelding….Uiteraard doen ze dat met de nodige mist er over heen…Vier Vlaamse deelnemers….Hun namen worden liefst geheim gehouden voor het grote publiek. Wedden dat deze meermaals voorkomen op de verplichte Marokkaanse namenlijst van nieuwgeboren bi-patronalen????
Bericht voor de Staatsvuiligheid: Deze Saïd liefst zo goed mogelijk in de mot houden….Want onder dekking van de Heilige Koe Europa kan men geen betere organisatie uit de grond stampen: Kijk, om te beginnen,n maar goed jullie eigen betaalrol na. Misschien zitten er bij jullie reeds van hun mannetjes….Want bij lange niet iedereen spreekt en schrijft Arabisch. Dat zijn zeldzame vogeltjes, die goed verloond moeten worden….….
Vraag: Wie zal dat betalen, wie heeft zoveel ping-ping, wie heeft zoveel geld…..
U leest er alles over op http://www.courierchallenge.eu/ en over de te bejubelen initiatiefnemer op http://www.websaid.be/node/411

Courier Challenge is een succes
10/02/2009 - Courier Challenge, het avontuurlijke project van Saïd El Khadraoui rond stedelijke mobiliteit in Europa, heeft heel wat stof voor een concreet actieplan opgeleverd.
Op 2 februari vertrokken vier Vlaamse duo’s naar Stockholm, Barcelona, Londen en Tallinn. Een duo uit Estland kwam dan weer naar Brussel. Hun doel was als koerier de mobiliteit in de vijf steden te onderzoeken. Vijf dagen lang kregen zij daartoe opdrachten, gaande van ‘Hoe snel raak je met het openbaar vervoer van de luchthaven op de Grote Markt?’ tot ‘Voer een mobiliteitsenquête uit onder de inwoners van de stad’. Tegelijk onderhield elk duo een blog op de website van Courier Challenge. Op die site konden bezoekers de deelnemers ook zelf opdrachten geven en aanmoedigen.

“Uit het Courier Challenge-project blijkt vooral dat elke Europese stad zijn eigen mobiliteitsproblemen heeft”, zegt Saïd El Khadraoui. “De Europese Unie kan een positieve bijdrage leveren aan het verhelpen van deze problemen, zonder de autonomie van de lokale besturen in het gedrang te brengen. Concreet kan Europa investeren in nieuwe technologieën, betere technologische standaarden vastleggen en nieuwe ideeën verspreiden. Daarnaast kan het de uitwerking van mobiliteitsplannen stimuleren en nieuwe financieringsmechanismen lanceren.”

Om dit in goede banen te leiden zal Saïd El Khadraoui in de toekomst pleiten voor een Europees actieplan ‘stedelijke mobiliteit’ en voor de oprichting van een Observatorium voor stedelijke mobiliteit, dat het beleid ter zake kan coördineren. De resultaten hiervan zullen op Saïds website te volgen zijn.
Bron SP-a mailings

Geen opmerkingen: