maandag 16 februari 2009

ITALIAANS MINISTER WIL VERKRACHTERS CASTREREN

ITALIAANS MINISTER WIL VERKRACHTERS CASTREREN

De ontsporing aan banden gelegd? La peur du gendarme…Even nadenken vooraleer verder te lezen…...
Dat GVA zo’n artikel durft schrijven, is ongehoord! In plaats van die sukkelaars (daders) her op te voeden, zoals door de Nullen en de Grote Verstanden verkondigd wordt. Dat moet toch mogelijk zijn! Of heeft men er nog niet aan gedacht, her op te voeden via een soort indigestie, of oververzadiging? Dàt zou tenminste een humane bestraffing zijn, de Nul-theorie waard!
Maar als ik de vrouwelijke helft van mijn kennissenkring hoor, zijn die zonder uitzondering meer geneigd voor onderstaand Italiaans wetsvoorstel…..Ik denk dat het voor verkrachters in mijn omgeving niet goed uitziet!
En in Italië is er de Forza Flandria Lega Nord,
die vrijuit kan spreken!

12:00 Roberto Calderoli, minister in het kabinet van Silvio Berlusconi, stelt voor om verkachters te castreren. Chemische castratie is volgens hem onvoldoende.
In sommige gevallen van seksuele agressie is enkel chirurgische castratie een afdoende maatregel, vindt Calderoli van de Lega Nord. Hij is bevoegd voor administratieve vereenvoudiging. Caleroli was ook de minister die enkele jaren geleden t-shits droeg met de Mohammed-cartoons (foto).
"In sommige gevallen is reïntegratie in de maatschappij niet mogelijk. Chemische castratie is dan onvoldoende. De maatschappij moet zich kunnen beschermen", stelt Calderoli in een gesprek met de krant La Stampa.
Niet gewapende patrouilles
Italië werd de voorbije dagen geschokt door een reeks verkachtingen, ondermeer van een meisje in een park in Rome. De regering kondigde daarop aan dat er een wet in de maak is die verkrachters in afwachting van hun proces achter de tralies houdt.
Een andere maatregel, aldus de Italiaanse pers, zou de toelating zijn voor burgers om "niet gewapende vrijwillige" patrouilles te vormen. Die patrouilles zouden de gevaarlijke zones in de gaten kunnen houden.
De linkse oppositie veegt dit van tafel. "Deze maatregel dreigt meer geweld te ontlokken. Veiligheid moet het alleenrecht blijven van de staat", zo reageert Marco Minniti, minister van binnenlandse zaken in het schaduwkabinet van Walter Veltroni.
Bron Archaïsche Media (GVA)

Geen opmerkingen: