donderdag 5 februari 2009

JEAN MARIE DD ONDERWEG NAAR DE DDR

JEAN MARIE DD ONDERWEG NAAR DE DDR
Laten we in ieder geval voorzichtig zijn, want we hebben geen glazen bol, noch zijn we familie van Madame Blanche.
Maar wat de Brulboei uit Oostende de laatste tijd uit zijn platvloerse botten slaat, geeft toch wel te denken. Buiten gegooid bij de Blauwen, voor de zot gehouden door de Tjeven (denk aan de mislukte putch van de NV-A, wijlen de kartel-partner) heeft hij nu precies met deze twee partijen de bedoeling om te regeren. Wellicht als Keizer-arbiter, op de wip tussen de twee. Netjes geleerd in de gevechtsport, waarin hij als coach toch bedreven denkt te zijn…Is die man nog wel normaal? .
Jean Marie als Keizer in zijn eigen Republiek…Als een God in ’t diepst van zijn gedachten! Een De Decker Republiek! .
Héla! Is de afkorting in dat geval niet DDR?
Te zot om los te lopen en dus uitermate geschikt voor dit land…
Voor ons niet gelaten. Hoe zotter hoe beter! Want alles wat Het Einde naderbij brengt, is hemelse muziek voor elke Vlaming met het hart op de rechte plaats.
Enne, Nee ZeanMarie, er ligt geen eigendomsrecht op dit idee. U kunt dus nog tijdig Uw partij-embleem LDD inwisselen voor DDR. Alleen de kleur ervan is delicaat...Grijs zou nog kunnen, maar rood?! Blauw kan niet…Ook geen geel…..’t Spijt mij, de hoofdkleuren zijn op. U zult het dus moeten doen met een mengeling. Mag geen probleem zijn. Met een beetje Free Speach gelardeerd met wat fiks opgevezen facturen van langs die kant, en klaar is Klontje….Mengelen is heersen!
Net zo gemengd als Uw ideeëngoed. Van alles wat, links en rechts wat bij elkaar gepikt. Met een sausje van aan de cafétoog goed klinkende gezegden. En U bent onze man! Zijn er eigenlijk nog verkiezingen nodig?

Geen opmerkingen: