woensdag 4 februari 2009

KINDERTUTTERS TEGEN KROMZWAARDEN

KINDERTUTTER TEGEN KROMZWAARD
Of: Vlaanderen verzet zich tegen kolonisatie.
Onze Vlaamse Grote Verstanden hebben het zoveelste front aanvaard/geopend. Er was al de zoveelste ‘staatshervorming’, er was al B-H-V, er is al de jarenlange leegplundering van ons land door de ‘transfers’ en nu komt het papieren verzet tegen de dwangmaatregelen van een buitenlandse mogendheid…Het dictaat van de voorgeschreven Arabische voornamen…..en hun papieren verzet daar tegen….Vlaanderen heeft veel fronten maar weinig overwinningen! .
De reactie van al die Grote Verstanden en de reactie der Oude Media op kop? Lijk in de voetbalwereld als er een penalty moet getrapt worden en de goalkeeper dan spreekwoordelijk op het verkeerde been wordt gezet….
Al die kindjes moeten Marokkaantjes worden met Marokkaanse (moslimse) voornamen? En Wip! de massa op het verkeerde been!
Veeleer zou de strijd moeten gevoerd worden opdat al die Marokkaantjes zouden geboren worden in hun eigen thuisland! En dat er hier, kwestie van het bevolkingspeil op stand te houden, wat minder, lees geen enkele meer, baby vermoord wordt in de moederschoot. In eigen land staan we voor een dagelijks aangroeiend leger van werklozen en er komt geen einde aan de recessie. Wat doen al die ‘gastarbeiders’ hier dan nog? Niet alleen de ontelbare massa die hier al langere tijd is, en dus maar al te graag wil blijven, maar zij die dagelijks onze grenzen overschrijden met de leuze ‘j’y suis, j’y reste’……
Onze Grote Verstanden begaan niet alleen misdaden tegen de menselijkheid in eigen rangen (kindermoord op grote schaal) maar ook en misschien nog meer tegen de miljoenen ontheemden die uit hun land huis en haard in een van de vele ‘diaspora’ gelokt worden met de loze belofte van welstand en hemelse vrede!
Te hard geformuleerd?
Denk dan aan het cartoon waarbij de vlaggendragende Meiders-Grote-Verstanden op kop een andere weg inslaan zonder omzien, terwijl de onafzienlijke massa van ‘volgelingen-onderdanen’ een andere weg inslaat….

Marokko weigert Vlaamse voornamen
Marokkaanse Belgen die willen dat hun kind de Marokkaanse nationaliteit krijgt, moeten het een Marokkaanse voornaam geven, te selecteren uit een door de Marokkaanse overheid vastgelegde lijst. Kamerlid Ben Weyts (N-VA) wil dat minister van Buitenlandse Zaken Karel De Gucht (Open Vld) die praktijk laat stopzetten.

In Nederland loopt die discussie al langer. Daar wil het parlement dat de regering de Marokkaanse overheid ertoe beweegt om niet alleen Arabische voornamen te aanvaarden, maar ook Nederlandse en zeker ook berberse, die sinds kort taboe zijn verklaard. Ben Weyts wil nu dat Karel De Gucht gelijkaardige stappen zet bij zijn Marokkaanse collega.

Weyts eist ook van minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt (Open Vld) dat die de ambtenaren van de Burgerlijke Stand verbiedt de Marokkaanse regels toe te passen. Twee jaar geleden kaartte Vlaams minister van Inburgering Marino Keulen de zaak al eens aan bij de Marokkaanse consul in ons land, zonder concreet resultaat.

Brond HLN

Pssst. Of we later hierover nog iets zullen vernemen? Hoogst twijfelachtig. Ik verdenk er het CGKR trouwens nu al van de nodige tegenhoud-instructies te hebben uitgevaardigd. Hebben ze trouwens gelijk in. Ziet U al een donker gekleurde Splinternieuwe Vlaming, met geblokte Arafatsjaal en gecoiffeerd Ć  la Bleiter ergens verschijnen in een politie-rapport als straatcrimineel, met de naam Bart Markouch? Of Lieven Ibn Hibberdebitch?
De instructies van Koning Hassa zijn de vrome logica zelve! In Vlaanderen Arabisch en op Sint Anneke couscous!
Pssst 2. Hoe zit het nu met Erdogan en de Toerkse naamgeving? En die uit Togo? Of Pakistan? Of JordaniĆ«? Moeten wij al die vreemde oekaze’s zo maar over ons heen laten stromen? Hoe zullen we dan ooit geliefd maken, ons volk, ons land en onze Leiders?

Geen opmerkingen: