vrijdag 20 februari 2009

LIGT MEIDLING VOORBIJ WENEN


LIGT MEIDLING VOORBIJ WENEN?

Ooit is er een tijd geweest dat de Turkse inval in Europa gestopt werd in 1683 voor de poorten van Wenen. Wat waren die Europeanen toch ondankbaar dat ze de zegeningen van de ‘Religie van Vrede’ toen niet hebben omarmd! In die dagen echter was Kemal Ataturk nog niet zo beroemd, want bijlange nog geboren. Want met hem zouden de Weners maar al te graag hun Wurst mit Sauerkraut ongewisseld hebben voor een flink bord couscous!
In een knappe (satirische) lezeresreactie van een NL-blo, zijnde http://hoeiboei.blogspot.com/2009_02_01_archive.html om geen namen te noemen, vond ik onderstaand gezegde van deze beroemde stamvader-eenmaker aller Toerken:, de Heer Atatürk (1881-1938)

Mustafa Kameel Atatürk in vertaling: 'De islam, deze absurde theologie van een immorele bedoeïen, is een rottend kadaver dat onze lijven vergiftigt!'
Hoor je het ook eens van een kenner!
jip gulzen
19 februari 2009 19:19

NB Die JIP Gulzen schreef Kameel (dubbele E) Atatürk. Wikimedia weet het beter: het is Kemal, en dat is Turks voor ‘de volmaakte’
NB II Aangezien ik de bedoelde Profeet nooit persoonlijk gekend heb kan ik dus niet oordelen over zijn karavaanachtig rondtrekken, laat staan dat ik mij kan uitspreken over zijn moraliteit. Des te meer daar er nergens ooit een historisch bewijs gevonden werd van zijn bestaan. De Registers van de Burgerlijke Stand in die landen zijn heel wat verschillend van de onze. Het huwelijk van de bejaarde Ziener met een 6-jarige is aldus ook niet meer te bewijzen, al gelooft hier en daar nog altijd iemand aan die roddel.
NB III Waar ik wel kan over meespreken, is over de moraliteit van de besten zijner discipelen. Om dat luidop te zeggen, is een Bruggeling die sprak tegen Koning Hassan van Marokko, ooit zwaar gestraft door Vrouwe Justitia. Die man had er niet aan gedacht dat varkens onrein zijn voor Mohamedanen. Echter niet alle varkens. zijn onrein. Vlaams spaarvarkens namelijk zijn dat helemaal niet!
NB IV Zodra ik dat boek vind waarin Atatürk zoiets geschreven heeft over de Lieveling van het Spionnencentrum, zal ikhet opsturen ter verbranding. Want ik voel mij betrokken bij deze on-Europese uitspraak van deze Turkse Vader des Vaderlands!
S.O.S.- PIET IN OOSTENRIJK

Moslims willen nu eenmaal aparte regels.
Deze keer gaat het om de opleiding tot ”restaurantvakman of -vakvrouw”.
Voor moslims moet de traditionele Oostenrijkse keuken zonder varkensvlees en zonder alcohol zijn.
”Daar komt niets van in!” klinkt het van de vakopleiding voor restaurantberoepen in Meidling.
En er wordt zonder hoofddoek geserveerd.
Moslims beschouwen dit als een schending van hun mensenrechten en spreken over een ”democratisch schandaal”.


Op de Weense redactie van het Turkse tijdschrift ”Zaman” stapelen de protestbrieven van boze islamitische ouders zich op. ”De mensen zijn verontwaardigd. Ze zeggen dat hetgeen wordt geëist door de vakopleiding voor restaurantberoepen in Meidling indruist tegen de mensenrechten en de Oostenrijkse grondwet”, legt redactrice Aynur Kirci uit.

Zijzelf zou als draagster van een hoofddoek in de jaren-90 zonder bezwaar een ”knödelacademie” in Wenen doorlopen hebben. Nu wordt plotseling alles anders:

Elisabeth Berger, directrice van de vakopleiding voor restaurantberoepen aan de
Dörfelstraße 1 in Meidling eist dit jaar bij de inschrijving van alle ouders, ook van islamitische, dat ze een formulier ondertekenen.

De inhoud: in het schoolvak ”keuken en service” moeten alle scholieren leren hoe men in Wenen spijzen en dranken vervaardigt evenals hoe men gasten advies geeft. Daarbij behoren overeenkomstige uiterlijke kenmerken, dat wil zeggen: hoofddoekverbod tijdens het serveren.

En omdat varkensvlees in de keuken onmisbaar zou zijn, is het bereiden en het voorproeven van varkensvlees verplicht. Verder, dat wordt expliciet in het formulier vermeld, moet iedere scholier uiteraard alcoholische dranken in ieder geval proeven. Vanuit het standpunt van de islamitische ouders is datgene wat directrice Berger van hen eist een ”democratiepolitiek schandaal”.

Vanuit het standpunt van de inspectrice van het onderwijs van de stad Susanne Brandsteidl is deze wijze van handelen volledig terecht: ”Iedereen dient zich aan het huishoudelijk reglement, in dit geval aan het leerplan, te houden. Gelijke rechten en plichten voor iedereen.”

Brandsteidl geeft haar schooldirectrice nu zelfs rugdekking met een juridisch advies. Daarin wordt gezegd: ”Men dient zich te houden aan het onderwijsdoel van het leerplan. Het is niet mogelijk om scholieren op grond van hun geloof niet aan wezenlijke onderdelen van het leerplan mee te laten doen.” Daarna wordt de inspectrice ook wat betreft alcohol, varkensvlees en hoofddoek duidelijk:

”De Oostenrijkse keuken, wiens wezenlijke bestanddeel uit varkensvlees bestaat, neemt in de leerstof veel plaats in. Het adviseren van gasten houdt ook het proeven van alcoholische dranken in.”

”Door het dragen van dienovereenkomstige beroepskleding” zou ook aan het beroepsbeeld in een restaurant moeten worden voldaan – in duidelijke taal: als een islamitisch meisje in het opleidingsrestaurant serveert mag het geen hoofddoek dragen.

Dwingt iemand een moslim om in Oostenrijk ”restaurantvakman of -vakvrouw” te worden? Er zijn vast en zeker genoeg halal-beroepen die de streng gelovige in het land van de ongelovigen kan leren zonder door Allah na de dood rechtstreeks naar de hel gestuurd te worden. We zijn desondanks benieuwd hoe lang het duurt tot het gebruikelijke door de knieën gaan. De teneur van het artikel laat al zien waarheen de reis onder applaus van de brave dhimmi’s zal leiden. In elk geval in het land waar men niet eens een kinderverkrachter kinderverkrachter mag noemen als hij streng gelovig is…

Bron: www.pi-news.net

Bovenstaand artikel is een vertaling uit het Duits door:

E.J. Bron
Bron Het Vrije Volk
Pssst Mijn buurman, Noor en kapitalist-op-rust, heeft, nadat ik dit artikel op mijn blog had gepost, van mij een serieuze uitbrander gekregen. Gewoon uit sympathie mijnerzijds met die ongelukkige muselman-meisjes en jongens in Oostenrijk. Ook hij had een gast in huis genomen, op aanwijs van zijn Consulaat, een kansarme werkloze steuntrekkende landgenoot op doorreis. Die betaalde niet voor zijn verblijf maar wenste wel zijn ontbijt op bed gebracht te worden, uit naam van de Rechten van de Mens. Toen die gast aan zijn gastheer mededeelde niet langer akkoord te gaan met de simpele Italiaanse keuken, werd hij d’er aus geschmissen. Met het hart vol spijt met die Oostenrijkse malcontenten, heb ik mijn buurman gewezen op zijn mensenrechtenschenned gedrag. Het heeft niet mogen baten…Nochtans waren beiden gast en gastheer, Noorse onderdanen; de een authentiek en de andere van meer recente datum… Zei mij buurman:; Ôtteketöt. In Austria vi ier: iek bin boss! En Meneer de Noorse Consul mocht zelf instaan voor de repatriëring van de sukkelaar naar Zwöden., zijn echte thuisland….

Geen opmerkingen: